Jonas är trött på att vara singel. Nu har hans jakt på kärleken engagerat tusentals svenskar.

Alla drömmer vi om att ha någon att dela livet med. Någon att vända sig till när det känns jobbigt, att skratta med när livet är underbart och att bara älska så där gränslöst som kärlek faktiskt är. Men att hitta den rätta är sannerligen inte alltid det enklaste. Efter dejtingsidor, krogen och vänners vänner tröttnade 27-årige Jonas Palm från Staffanstorp till slut på att vara singel – och vände sig till svenska folket via Facebook. Hans kontaktannons sprids nu som en löpeld av vänliga själar som vill hjälpa Jonas att hitta kärleken.  

”Tröttnat på att vara singel? Vill du träffa någon med hjärtat på rätt ställe? Nån som tycker det e viktigare med djur och natur än med fest och skumpa? Då är jag mannen för dig.”

Så inleder Jonas Palm den efterlysning som han la ut på Facebook häromdagen i syfte att äntligen kunna hitta den rätta.

”Är jag galen eller bara tokig som vågar prova att söka på Facebook såhär? Lite av båda skulle jag säga, det är en chansning! Funkar det, så funkar det. Det värsta som skulle kunna hända är att hela Sverige tycker jag är knäpp, men vad gör det?! Knäppa är vi ju alla ändå”, fortsätter Jonas.

I inlägget konstaterar han även att långa samtal, en dejt eller att avnjuta en film tillsammans vore trevligt – och kontaktannonsen har redan fått tusentals delningar.

I en intervju med Aftonbladet berättar Jonas att det än så länge har gått bra. 15 personer har hört av sig och det har bara varit positiva reaktioner från omgivningen.

– Det är många som lyckönskat mig, jag har inte fått en enda negativ reaktion från någon, säger han till Aftonbladet.

Bildkälla: Jonas Palm (Facebook)

jonas1

Jag tycker att det var riktigt modigt och fint gjort av Jonas – och visst ska vi väl vara bussiga och försöka hjälpa honom till att hitta kärleken? Dela gärna vidare för att sprida Jonas kontaktannons i sökandet efter den rätta!