Jonny har skrapat en Triss-lott i veckan i 30 år. Glädjeyran när han vinner i tv får alla att jubla.

Jonny Karlsson är en minst sagt rutinerad lottskrapare. I 30 år har han skrapat Triss, i snitt blir det minst en lott i veckan. Han uppskattar själv att det blir cirka 45 000 kronor som han lagt på lotterna genom åren. Men skam den som ger sig. På onsdagen intog Jonny TV4:s studio, med chansen att plocka hem de riktigt stora summorna. – Det är payback time för Svenska Spel, skojade lottentusiasten med programledarna. Annons: Här kan du också vinna! Just nu ligger 8 miljoner kronor i jackpott på Mega Fortune Dreams och bara väntar på att delas ut. Du kan nu vinna pengar utan att satsa en krona själv, du får 20 gratisspel direkt vid registrering, och ytterligare 180 spinn vid en första insättning på minst 100 kronor hos LeoVegas.

Till slut kunde Jonny se sig som lycklig vinnare av 100 000 kronor. Det skulle naturligtvis firas med kramar. Programledaren Peter Jihde försökte ge Jonny en kram, men allt gick inte riktigt som planerat. I klippet syns hur Jonny helt ignorerar programledarens öppna famn och går i stället rakt fram till Tilde, varpå hela trion bryter ut i skrattfest.

Jag brukar uppskatta lottskrapningarna i tv och att få se de glada vinnarna, men frågan är om inte glädjen efter den missade kramen var ett av de hjärtligaste ögonblicken hittills i programmet!

Annons: Här kan du också vinna! Just nu ligger 8 miljoner kronor i jackpott på Mega Fortune Dreams och bara väntar på att delas ut.
Du kan nu vinna pengar utan att satsa en krona själv, du får 20 gratisspel direkt vid registrering, och ytterligare 180 spinn vid en första insättning på minst 100 kronor hos LeoVegas.

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.