Kärleksparet drömde om att gifta sig. Nu begravs de tillsammans efter tragedin i Orlando.

De ville gifta sig, men blev dödade under masskjutningen i Orlando i helgen. Nu planerar familjerna att ge Juan och Christopher en gemensam begravning. – De var så kära. De var själsfränder. Man kunde se det när de såg på varandra, säger Juans syster till tidningen Time.

22-åriga Juan Ramon Guerrero och pojkvännen Christopher “Drew” Leinonen var två av de 50 människor som miste livet i masskjutningen på gayklubben Pulse i Orlando natten till söndag.

De hade varit tillsammans i två år och bodde tillsammans. Juan hade precis avklarat sitt första år på universitetet i Florida och ville arbeta som finansiell rådgivare när han var klar med studierna. Han syster berättar för Time att familjen stöttade honom fullt ut när han kom ut som homosexuell för tre år sedan.

Juan och Christopher var väldigt kära i varandra och enligt deras familjer skulle de ha gift sig en dag, om det inte vore för den fruktansvärda händelsen i helgen.

Nu har familjen beslutat att begrava paret tillsammans.

– Jag tror att min son hade velat det, det är därför, berättar Juans pappa.

Christmas was perfect ❤️ ❄️☃

Ett foto publicerat av Juan Guerrero (@juang0628) Dec 25, 2015 kl. 1:51 PST

Juan var ett av de första offren som identifierades efter masskjutningen. Familjen skyndade sig till sjukhuset när de hörde vad som hade hänt, till en början hoppfulla om att sonan skulle ha överlevt. Men sedan såg de hans namn på en lista över de som hittats omkomna.

– Jag sa bara: ‘Det här är inte på riktigt’ Jag ville verkligen inte att det skulle vara på riktigt, berättar systen.

Christopher identifierades först måndag morgon, efter att ha varit saknad i ett helt dygn.

Date night

Ett foto publicerat av Juan Guerrero (@juang0628) Sep 26, 2015 kl. 7:13 PDT

Juan skulle ha fyllt 23 år om några dagar, och familjen planerar fortfarande att fira hans födelsedag. De ska laga hans favoritmat för att hedra minnet av honom.

– Han var en underbar son, hårt arbetande och vänlig. Jag har förlorat en del av mitt liv, berättar pappan.

Vila i frid, Juan och Christopher.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna