Kaféets gripande text för att hedra Lisa Holm.

Mordet på Lisa Holm, 17, i Blomberg har berört och chockat väldigt många. Lisa jobbade på Café på Klostret och när polisen tog bort alla avspärrningar öppnade kafeterian igen, efter önskemål från Lisa Holms familj, skriver DN. Utanför byggnaden växer ett enormt blomhav till Lisas minne och personalen Café på Klostret har skrivit ett gripande Facebooinlägg om det tragiska som hänt. Inlägget har gillats av 17 000 sedan onsdagseftermiddagen och många visar sitt stöd.

”Café på Klostret är inte längre bara ett kafé”, står det i inlägget.

 

Så här skriver kaféet på Klostret på sin Facebook-sida:

”Inte längre bara ett café
Café på klostret är inte längre bara ett café. Det är också en minnesplats för Lisa. Du är lika välkommen hit om du vill komma in och ta en fika eller om du bara vill stå utanför en kort stund, en lång stund eller en hel dag för att sörja, reflektera eller bara vara.

Det blomsterhav med ljus, vackra ord och gåvor som har lämnats vid caféets husvägg kommer inte att ligga kvar för evigt. Däremot kommer den platsen alltid att vara en plats för att minnas Lisa och vi kommer att bära med oss den värme och omtänksamhet som har visats av såväl vänner och bekanta som av andra medmänniskor under de här dagarna.
Café på klostret var, är och kommer att förbli en öppen mötesplats dit alla är välkomna, oavsett anledning.
Välkommen!”

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Inte längre bara ett caféCafé på klostret är inte längre bara ett café. Det är också en minnesplats för Lisa. Du är…

Posted by Café på Klostret on den 17 juni 2015

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.