Kärleksparet vill att du delar det här, jag tror du kommer förstå varför.

Än i dag finns det folk som inte kan acceptera människor för vilka de är. Att homosexuella får ta emot onda blickar och elaka kommentarer 2015 är skrämmande. 18-årige Benjamin Skoglund skriver ett tänkvärt och öppenhjärtat inlägg om detta på Facebook, som jag verkligen tycker förtjänar att delas vidare. Fortsätt att stå på dig, Benjamin!

”Skulle betyda mycket om ni DELA inlägget
Jag talar ut och jag vill att ni alla LÄSER!

Jag är 18 år och jag kom ut som homosexuell för ungefär 1-2 år sen, och jag har pojkvän sen 9 månader tillbaka och han är 38 år och på dom här 1-2 åren har jag (som många andra) fått höra det ena och det andra. Kommentarer, påhopp osv.

Men för lite mer än 9 månader sen så började jag prata med en person, vi pratade verkligen om allt! Ni vet när man känner sig som den ensammaste personen på planeten, så kommer det in en person i ens liv som gör så att allting förändras. Det var han, min pojkvän, jag visste det inte då, att jag hade börjat prata med han jag älskar idag. Till en början var jag rädd för vad folk skulle tycka och tro, och hur omvärlden skulle se på vårat förhållande. Jag var verkligen skit skraj!

Men, tillslut kom jag till insikt, jag kan inte dölja mina känslor och vårat förhållande för alltid… Varför ska jag bry mig om vad andra människor tycker och tänker? Det är inte deras liv, det är mitt! Varför skulle jag och min pojkvän leva i skuggan för att normen säger att det ska vara en man och en kvinna och dom ska vara på året lika gamla?

Kärlek som Kärlek, alla borde få älska och älskas av vem dom vill utan att behöva vara rädda för påhopp och kommentarer. Och att människor inte kan acceptera varandras olikheter 2015 är bara skrämmande!n i dag finns det folk som inte kan acceptera människor för vilka de är.

Man brukar säga ”Döm inte hunden efter håret”
Jag tänker inte vara rädd och leva i skuggan någonsin igen! Och det tycker jag ingen ska behöva göra…
Tack för mig
Min blogg: WWW.BENJEEY.SE”

Skulle betyda mycket om ni DELA inlägget
Jag talar ut och jag vill att ni alla LÄSER!

Jag är 18 år och jag kom ut som…

Posted by Benjamin Skoglund on den 19 april 2015

Publicerad av En jämlik värld, gilla gärna