Kassörskan ger hjälpsamma tonåringen ett jobb – då avslöjas mörka hemligheten

Marsha Taylor äger och driver en butik i östra Dallas.

För ungefär två år sedan kunde hon inte låta bli att notera ett speciellt ljus som letade sig in i butiken, från gatan utifrån.

Snart insåg Marsha att det blåa ljuset kom ifrån en ensam tonårings datorskärm. 

”Jag kunde se hur det lyste där ute på torget och att det kom från en dator”, minns Marsha och fortsätter att berätta:

”Jag insåg att den här ensamma killen förmodligen inte hade någonstans att ta vägen”. 

Pojken hette Anthony. När Marsha frågade var han bodde, svarade Anthony kort att han bodde med sin mormor. Han hade hittat datorn i en container och lagat den på helt egen hand, förklarade Anthony.

Ändå Marsha hade en känsla av att tonårspojken inte berättade hela sanningen. 

Fox News

Med tiden blev ändå Anthony en känd figur och oersättlig för det lilla samhället, eftersom han helt enkelt alltid ställde upp och var allmänt trevlig. 

Han kunde till exempel frivilligt hjälpa främlingar att flytta, men hoppade också in och jobbade som städare i Marshas butik. 

Fox News

Trots Anthonys engagemang och vänliga sätt var det dock något som fortsatt skavde i Marsha när hon tittade på tonårspojken. 

Till slut lyckades dock Marsha och en lokal författare, Colleen Hoover, bryta sig igenom Anthonys skal och få honom att berätta om sitt mörka förflutna. 

Det visade sig att Anthony hade övergivits av sin mamma när han bara var 15 år gammal. Han blev hemlös men försökte ändå ta sin gymnasieexamen i skolan. Tyvärr lyckades han inte, situationen var ohållbar. 

Nu har det gått 2 år sedan Marsha träffade Anthony, men hon och samhället har vidtagit flera åtgärder för att försöka förändra pojkens liv.

GoFundMe

De arbetade outtröttligt för att Anthony skulle få ett ID-kort, något som var svårt utan ett födelsebevis och socialförsäkringskort.

Nu är han inskriven i ett utbildningsprogram som ska hjälpa honom att äntligen få ta sin examen – samtidigt har lokalsamhället och samlat in 617 000 kronor för att hjälpa Anthony att komma på fötter.

Det är vad jag kallar uppbackning!

Visst blir man varm i hjärtat av att se hur tusentals främlingar kan ställa upp för en kille som Anthony? 

Att han dessutom verkar vara en kanongrabb gör inte saken sämre – gilla om du vill önska Anthony all lycka till i framtiden!