Kassörskan ville bara bjuda polisen på efterrätt, blir påhoppad och kallad till chefen

Ibland kan det kännas bra att få vara lite extra snäll, att ge något till någon man inte känner för att visa sin uppskattning till exempel. Det är ju aldrig fel att sprida lite glädje omkring sig.

Zack Randolph är 18 år, och jobbar extra på ett bageri i ett köpcentrum. En dag kom en polis i tjänst in för att köpa en kaka.

Zack såg då sin chans att visa hur mycket han beundrade polisens arbete, och plockade upp sin egen plånbok och betalade för kakan. Han utnyttjade inte ens sin personalrabatt.

Facebook/TamiKurtzRandolph

Han är bara en sjyst kille, och dessutom har han en polisbricka. Det räcker för att jag ska vilja köpa honom något, det är det minst jag kan göra”, säger Zack till Fox26 Houston.

Han mådde bra efteråt men glädjen varade inte länge.

Nästa kund i kön var ett par, de ville också ha en gratis kaka och började tjafsa. De var arga för att polisen sluppit betala med inte dem. Enligt Zacks mamma ska mannen i paret ha sagt att Zack förmodligen skulle bli av med jobbet på grund av sitt agerande.

Sedan satte han ner sin dotter och var på väg runt disken, men lyckligtvis kunde Zacks kollegor stoppa honom. Han vill inte tänka på vad som skulle hänt om inte kollegorna var där.Facebook/TamiKurtzRandolph

Zack trodde äntligen att otrevligheterna var över, men det vad dem inte på långa vägar.

Han fick en varning och blev avstängd från jobbet i en hel vecka.

Både Zack och hans mamma, Tami var chockade över händelseförloppet och kunde knappt tro att det var sant.

Efteråt skrev Tami om händelsen på sin Facebook-sida, och de flesta reagerade precis som Tami och Zack gjort, att det var helt oförståeligt att Zack skulle bli avstängd när han bara försökt vara snäll.

Efter stormen på nätet tog det inte lång tid innan Zacks arbetsgivare bad om ursäkt och drog tillbaka avstängningen. De hade nu ändrat sig och höll med om att han inte gjort någonting fel.

”Många jag känner i min ålder stödjer inte polisen. Jag tycker inte att det är rättvist”, säger Zack till Fox26 Houston.

Vilken tur att butiken ändrade sitt beslut trots att det är helt galet att han blev avstängt från början.

Dela gärna Zacks berättelse om du också tycker att det var rätt av honom att bjuda polisen på en kaka!