60 män smyger in och ut ur kvinnans hus varje kväll: 10 år senare avslöjas vad som pågår i sovrummet

Det finns mycket som är skrämmande med döden. För det är en sak som är säker, alla kommer vi att dö, men ingen vet när eller hur.

En dag för drygt tio år sedan hörde Kathy Felt en hård knackning på dörren. Det var en av hennes grannar.

Han hade hört att Kathy hade det tufft, och han hade en idé på hur han kunde hjälpa till. Det lät helt galet, men Kathy som inte hade så många alternativ var villig att prova.

Kathy lider av Multipel skleros, MS, är fånge i sitt eget hem.

Sjukdomen som sätter sig på det centrala nervsystemet, alltså hjärnan och ryggmärgen gör så att det uppstår inflammationer i nervtrådarna så att impulserna inte kan komma fram.

Kathy Felt
Youtube

Tillslut kan man inte röra sig alls. Än finns det ingen behandling, bara bromsmediciner.

Kathy kunde vid det här laget inte ens ta sig ur sängen själv, men hon ville absolut inte flytta till ett äldreboende.

Kathy Felt
Youtube

Hon trodde inte att grannens idé skulle fungera. Men det skadade inte att låta honom prova.

Varje morgon kom hennes två söner och hemtjänsten för att hjälpa henne ur sängen. Men de kunde inte hjälpa henne på kvällarna.

Hon var helt enkelt beroende av att någon annan kunde tänka sig att hjälpa henne. Det var här hennes granne, Pugmire, kom in i bilden.

Kathy Felt
Youtube

I det lilla samhället Sandy i Utah, USA, hade Pugmire lyckats samla ihop 60 starka män. Män som var villiga att hjälpa Kathy att komma i säng på kvällarna.

De gjorde upp ett schema och varje kväll kommer två män för att lyfta henne i säng, lägga alla kuddarna tillrätta och ser till att hon har allt hon behöver för natten.

Och Kathy hade inte kunnat vara gladare för all hjälpen hon får. Hon kallar det ett mirakel, ett mirakel som hon var i desperat behov av.

Ta en titt på videon nedan så får du se hur det hela går till:

Dela för att hylla alla män som i över tio år har hjälpt Kathy så att hon kan bo kvar hemma. De är verkligen riktiga änglar!