Katten Stina kan inte få nog av julen – har suttit i granen i två veckor

I familjen Gustavsson från Lysekil längtar alla efter julen, men mest laddad är katten Stina som ska uppleva sin första jul. Sedan familjens julgran kom upp har Stina inte velat vara någon annanstans är just högt upp i granen. 

Stinas matte Anna-Carin har publicerat ett flertal videos på Facebook, där Stina går loss i granen och pyntet flyger åt lika håll. Nu sätter filmerna på den julälskande katten ett leende på allas läppar. 

”Denna förmiddagen har jag hängt upp julgranspyntet typ sjuttioelva gånger, nu skiter jag i’t!”, skriver Anna-Carin på sin Facebooksida. Anledningen är familjekatten Stina som tycks stormtrivas i julgranen och klättrar i den gång på gång.  
– Hon är sju månader så det här är hennes första jul. Jag har haft katt förut men kan inte komma ihåg att någon har gjort så här, utan de har suttit på golvet och lekt med kulorna längst ner, men den här ska gå hela vägen upp, säger Anna-Carin till Expressen.

Facebook/Anna-Carin Gustavsson

Anna-Carin har publicerat flera videos på Facebook, där man kan se hur Stina klättrar runt i granen. Positiva kommentarer har haglat in, några skriver bland annat: 
”Ååå vad lycklig hon ser ut” och ”Härlig katt du har”. 

Lilla Stina sprider just nu glädje över hela nätet, och får även matte att le även om hon är trött.
– Tveksamt om granen blir kvar till julafton, vi har haft julgransplundring sjuttioelva gånger redan”, skriver matte Anna-Carin Gustavsson på Facebook. 

 

Den här videon fick mig att le, men framförallt att längta till julafton.

Dela gärna om du vill sprida lite jul-glädje.