Kille mobbar en som är mindre framför hela skolan – titta nu när han tar sin revansch

Mobbning är bland det värsta jag vet, och även om jag själv hade turen att inte vara drabbad som ung, känner jag många som blev utsatta.

Glåpord, utfrysning och hån var vardag för vissa i skolan, och när man tänker tillbaka kunde jag nog varit bättre på att säga ifrån när jag såg hur elaka vissa var.

Men rädslan för att själv bli utsatt gnagde alltid det slutade oftast med att jag låtsades att jag inte såg. 

I den här videon kommer du få se en kille bli mobbad. Han är ganska kort, nästan två huvuden kortare än förövaren. De går i skolkorridoren och det är minst 30 andra elever i närheten som ser vad som händer, enligt Nyheter24

Killen som blir mobbad försöker att ignorera vad som händer, men när mobbaren försöker slå till honom får han nog.

Mobbaren visste nog inte att han gett sig på helt fel kille, en mycket skicklig brottare. 

Denna 26-sekunders video, som tros att filmats i USA, har fått nästan 100 000 visningar sedan den lades upp på Youtube under fredagen, men det är fortfarande oklart exakt där den ägde rum, skriver brittiska Daily Mail

Trots storleksskillnaden sänker han mobbaren till marken på bara några sekunder, man höra de andra elevernas förvåning när det går ett sus genom korridoren. 

Mobbning och våld är aldrig rätt, och lärare borde vara mer uppmärksamma på vad som sker både i skolan och på sociala medier som har blivit ett allt vanligare sätt att använda..