Killen blir obekväm när främlingen tar hans hand – då inser han varför och kramar hårt tillbaka

Om någon jag inte känner skulle greppa min hand och hålla den på bussen skulle jag bli väldigt förvånad, förmodligen hade jag inte uppskattat det heller då jag inte hade haft någon aning om vem personen är eller vad han/hon vill mig.

Det är lätt att glömma bort att människor gör saker av en anledning, som tur var hade 21-åriga Godfrey Cutto det i åtanke när en främmande man i tystnad kramade hans hand på bussen. En annan passagerare smygfotade det hela och la ut det på Facebook, sedan dess har fotot delats över 14 000 gånger. 

Det var en vanlig eftermiddag när 21-åriga Godfrey Cutto hoppade på bussen och råkade ut för något som inte hör till vanligheten. En främmande man frågade om han fick skaka hand med honom. 

Godfrey blev lite ställd men gick med på det, saken var bara att mannen fortsatte att hålla ett stadigt grepp om handen. 

21-åringen blev extremt obekväm och tänkte att det kunde var dolda kameran eller något liknande, men istället för att rycka bort sin hand lät han främlingen hålla den, och även luta sig mot honom hela bussresan då han förstod att mannen inte var som alla andra.
– Jag bara tillät det, vad skulle jag annars göra liksom? Ibland måste man sluta att bara tänka på sig själv och istället sätta någon annans behov före, säger Godfrey enligt Inspire More

En annan passagerare på bussen tyckte att ögoblicket var så fint så att denne fotade det och postade det på Facebook. Det dröjde inte länge innan en anhörig till mannen på bussen kontaktade Godfrey och tackade honom för hans godhet. 

Facebook/Only In Hamilton

Det visade sig att mannen på bussen hette Robert och var lätt förståndshandikappad. Allt han ville var att känna trygghet från en vän, vilket han fick då Godfrey höll hans hand hela bussresan hem. 

Sedan bilden publicerades på Facebook har den delats över 14 000 gånger och hyllats av tusentals människor. 

En sådan enkel och harmlös gest från 21-åriga Godfrey gjorde mannens dag. Han förstod att mannen hade ett förståndshandikapp och bara ville känna sig trygg. Dela gärna för att hylla den 21-åriga killen.