Knuttarna stannar mitt ute i ingenstans, men något är fel. Vad de hittar i gräset gav denna kvinna hopp om livet igen.

Inget kan någonsin förbereda oss på smärtan när någon vi älskar plötsligt rycks i från oss. Det enda vi kan göra är att försöka ta vara på tiden vi har tillsammans, och glädjas åt de fina minnen vi delat. I dessa stunder kan vi alla behöva någon – eller några – som finns där för oss. Men i bland är det någon vi kanske inte väntat oss som verkligen ställer upp när vi behöver det som mest.

Rhonda Thill och hennes man Randy hade varit gifta i 18 år. En dag fick hon beskedet ingen vill höra: Randy var död, efter att ha varit med i en olycka med motorcykeln.

Rhonda1

Rhonda var förkrossad. När de sedan kom för att lämna hennes mans saker upptäckte hon att något saknades. Randys vigselring fanns inte bland tillhörighterna, trots att hon visste att han haft den på sig den där dagen.

rhonda2

Hon berättade för en nära vän om ringen och hur ledsen hon var över att den var borta. Vännen var en motorcykelentusiast, eller motorcykelknutte om man så vill. Och det är när han berättar om Rhondas problem för sina vänner som något fantastiskt sker.

rhonda3

Innan något visste ordet av det så hade detta spridit sig bland mc-gängets medlemmar. Tillsammans bestämde de sig för att hitta Rhondas ring, trots att flera av dem inte ens kände Rhonda eller hennes make. De åkte ut till olycksplatsen för att leta i det det höga gräset på sina bara knän.

rhonda4

Otroligt nog dröjde det bara 45 minuter innan en av dem hittade en guldring. När de kollat så att den matchade Rhondas beskrivning hoppade de upp på sina motorcyklar och åkte till änkan för att lämna den till henne.

rhonda6

Även om ringen inte ger henne sin man tillbaka känner Rhonda stor tacksamhet över att ha fått tillbaka den.
”Det var förmodligen första gången sedan Randy dog som jag faktiskt log. Efter att jag slutat gråta då, eftersom jag var så glad över att ha den tillbaka.”

Hon hyllar också mc-knuttarna för deras fina gest.
”De som hjälpte mig var knuttar. Och ofta får de ett dåligt rykte på grund av det, men de har världens största hjärtan. De var de första som räcker fram en hjälpande hand när någon behöver det”:

rhonda7

Här kan du se ett nyhetsinslag där Rhonda berättar sin historia. Såna här berättelser går verkligen rakt in i hjärtat på mig och jag hoppas att vi genom att dela den vidare kan inspirera andra till att göra fina saker för människor i sin omgivning.

Om du vill ha fler såna här artiklar, klicka bar ai gillaknappen här nedan.