Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Kocken får sitt livs överraskning av brandmännen han dedikerat sitt liv åt

Under 15 års tid har Rob Scandia lagat mat till alla brandmän i delstaten Floria, USA. Det har inte bara varit ett jobb för Rob. Hans yrkesval påverkades starkt av terrorattackerna i USA den 11 september – där Rob förlorade en nära vän. Han bestämde sig då för att dedikera sitt liv åt att tacka alla brandmän som riskerade sina liv för hjälpa offren.

Efter 15 år av att ge till dessa brandmän, kände brandmännen i sin tur att de ville ge något tillbaka för att visa sin uppskattning. Ögonblicket när de ger Rob sitt livs överraskning är svårt att inte beröras av.

Den talangfulle kocken hade under årens lopp skrivit ned alla sina egna recept i en bok. Detta med drömmar om att en dag ge ut en egen kokbok – och sedan skänka alla pengar till organisationer som hjälper brandmän. Men som för så många andra kommer saker emellan. Tiden räcker inte till och drömmar blir, just det, endast drömmar.

Men för Rob Scandia blev drömmen ändå sann – tack vare brandmännen han dedikerat sitt liv åt. Kolla in här nedanför när de ger honom sitt livs överraskning!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna