Kvinna bjuder in barn till sitt hem – när omgivningen får veta sanningen agerar de blixtsnabbt

.

Möt Alma Johnson. Hon är en mormor som tycker om att ha ungar runtomkring sig.

Att dessutom kunna göra någonting gott för samhället, ja då blir det en riktig vinst för både henne och alla andra inblandade.

Hon är känd som hela grannskapets barnflicka – men hon är så mycket mer än bara en person som föräldrarna kan lämna sina barn hos.

Efter att omgivningen fått reda på detta tipsades snart den lokala tv-stationen – och Alma blev känd för många andra och hyllad som den hjältinna hon är! Hon förtjänar verkligen att hyllas i media och artiklar som denna.

Till sitt hus välkomnar hon nämligen alla barn – rika som fattiga, och hon bjuder dem på mat om de inte har någonting med sig att äta själva. Hon visar dem kärlek och ger dem allt de behöver en vanlig eftermiddag när föräldrarna kanske måste jobba, eller fokusera på att söka jobb.

Vill göra något för samhället

Detta kan ju annars vara en betydande kostnad för många amerikaner, och det är inte alla som har råd att låta sitt barn passas av en barnflicka. Därför är Almas agerande än mer uppskattat och förtjänar att hyllas – stort!

Med människor som Alma i samhället kan barnen lita på att det alltid finns en vuxen de kan prata med.

AFTER THE GAME: Breanna Molloy checks in with the "neighborhood nanny" of the Kathy Apartments in Crowley!

Posted by KATC-TV 3: Acadiana's Newschannel on Friday, 9 June 2017

Vad som gör hennes insats ännu mer imponerande är att hon öppnar dörren till sitt hem alla veckans sju dagar. Då välkomnas barnen till hela grannskapets barnflicka! Alma förklarar att det är hennes starka tro som gör att hon känner att hon vill hjälpa till i samhället – och ställa upp för föräldrarna och barnen.

”Jag älskar dem helt enkelt”

– Mitt hus är aldrig tomt … Jag älskar dem helt enkelt, eftersom jag gav ett löfte till Herren och han gav mig styrkan att göra detta, säger Alma till CBS News.

Hon är själv uppväxt i området och känner igen sig i barnen. Själv hade hon inte alla möjligheter att studera, och därför vill hon nu underlätta för alla de barnen som växer upp i dag att få chansen till den utbildning hon själv aldrig fick.

Och grannarna är så tacksamma för det stöd de får av Alma! En mamma berättar för tv-kanalen att hon brukade lämna sitt barn hos Alma efter att hon själv lämnade ett destruktivt förhållande och behövde stöd.

Då fanns Alma där. ❤️

Här kan man ta en rundtur hemma i Almas kärleksfulla hem: 

En sådan underbar krutgumma du är, Alma! Du förtjänar sannerligen att hyllas. Dela gärna vidare inlägget om du också blev inspirerad av hennes fina initiativ för att göra vardagen lite lättare för grannarna och barnen!