Kvinnan åker akut till sjukhuset med njursten – då upptäcker läkaren det osannolika

Som den hypokondriker jag är så har många av mina sjukhusbesök varit mindre allvarliga än vad jag trott. 

Men när det här paret åkte in till sjukhuset i tron om att kvinnan hade njursten skedde något alldeles oväntat.

När hon träffade läkaren fick paret sig en chock. Det var någonting helt annat än njursten som fanns i hennes mage. 

En vanlig kväll ringde Stephanie sin make Michael i panik. Hon hade svåra smärtor i magen och trodde det handlade om njursten. Paret åkte snabbt in till sjukhuset för att få hjälp – men väl på plats var det inte den vanliga akutmottagningen som senare skulle ta emot dem. Läkaren sade till dem att snabbt ta sig vidare till en helt annan avdelning.

Bildkälla: Facebook / Michael Jaegers

Paret skulle så snabbt som möjligt till förlossningen och det illa kvickt. Helt utan vetskap hade Stephanie burit på deras tredje barn. Paret blev förbluffande över sanningen – och de skulle bli mer än chockade när läkaren berättade nästa nyhet.

Bildkälla: Facebook / Michael Jaegers

Stephanie skulle inte bara föda – hon skulle göra det inom den närmsta halvtimmen. Ut kom en liten pojke och den nyfödda bebisen Shaun mådde finemang. 

Stephanie hade några månader tidigare varit tidig in i klimakteriet. Samtidigt låg bebisen bakvänd och kunde inte röra sig vilket förklarar varför hon inte kände sin senaste familjemedlem i magen. Dessutom fortsatte Stephanies menstruation under graviditeten, någonting doktorn berättade var väldigt ovanlig men kan hända. 

Bildkälla: Facebook / Michael Jaegers

”Jag kan inte ens börja förklara för er hur många känslor vi har upplevt under de senaste 12 timmarna. Jag gick från att söka efter ”njursviktsbehandling” till att få panik över det faktum att hon inte bara var gravid, utan att bebisen skulle födas inom den närmsta timmen. De flesta föräldrar har över nio månader på sig att planera för en sådan välsignelse, vi hade 30 minuter”, skriver maken Michael på Facebook.

Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook om du också tycker att lilla Shauns födelse är ett riktigt mirakel.