Kvinnan behöver medicin för att bli gravid, då tittar läkaren i hennes mage och blir orolig

Bobbi och Kenny McCaughey hade redan en underbar liten dotter, Mikayla, men de ville gärna ha ett barn till.

På grund av en hormonrubbning behövde Bobbi ta medicin för att bli gravid.

1997 blev ett mycket speciellt år för den lilla familjen som snart skulle växa.

Facebook/PaGozarConAfro

Medicinen hade fungerat, nästan lite för bra, och Bobbi var gravid, men inte ett eller två barn, hon hade hela sju barn som växte i magen.

Men graviditeten var mycket riskfylld och läkarna tyckte inte att de skulle behålla alla barnen. Att göra abort var inte ett alternativ för Bobbi som valde att behålla alla sju barnen.

Redan i nionde veckan blev Bobbi sängliggande, om hon rörde sig för mycket kunde hon få mycket ont. En månad innan det var dags för förlossning lades Bobbi in på sjukhus, rapporterar ndt.tv.

Facebook/PaGozarConAfro

Trots de stora riskerna klarade sig alla barnen, Kenny, Kelsey, Natalie, Brandon och Joel föddes friska, medan Alexis och Nathan behövde lite hjälp av sjukhuspersonalen i början.

Att gå från en familj på tre till tio innebär en hel del svårigheter.Tack vare en hel del publicitet i olika medier, på grund av den ovanliga födseln fick familjen hjälp av både kommunen, volontärer och från privata donationer.

Utan hjälp hade det varit mycket svårt för familjen att hinna mata, byta blöjor söva de sju små liven. Totalt användes ungefär 150-170 blöjor i veckan och åtta personer kom för att hjälpa till både natt som dag.

Facebook/PaGozarConAfro

Nu har det gått 20 år sedan barnen föddes och det är med både glädje och sorg som de unga vuxna ska ge sig iväg ut i vuxenlivet. Det kommer nog att bli mycket tomt och tyst hemma för mamma Bobbi och pappa Kenny.

Extra roligt är det att alla barnen valt mycket olika vägar i livet. Till exempel har Kelsey valt att studera musik medan Alexis vill bli lärare.

Tänk att få växa upp i en så stor familj, det kan inte bli en tråkig stund i huset.

Facebook/PaGozarConAfro

Dela gärna med dina vänner på Facebook om du också tycker att det är fantastiskt att det gått så bra för sjulingarna!