Kvinnan brännskadas svårt och lämnas med skulder från maken, men allt tar en oanad vänding

På bara ett ögonblick kan hela livet vändas upp och ner. Det är ingenting vi går och tänker på till vardags, för det är inte förrän något händer som vi kan förstå hur räknade våra dagar är. För småbarnsmamman Courtney Waldon fick hennes idylliska liv en oanad vändning när hon brännskadades svårt vid en olycka. Till råga på allt slängdes hon ut från hemmet av maken som inte längre ville ha henne. Allt var ett mörker, tills främlingarna dök upp. 

Det var så sent som förra året som Courtney Waldon satt vid en lägereld och hade det mysigt tillsammans med sin man. När elden började dö hällde mannen gasoline på den, och det var då som något gick väldigt snett. Elden flammade upp rakt på Courtneys kropp, och när ambulanspersonalen kom fram bad hon om att få släppas in i himlen för att smärtorna var så outhärdliga. Courtney hade så ont att hon ville dö, och väl på sjukhuset hamnade hon i koma. 

När hon vaknade upp några veckor senare är hon oigenkännlig. Brännskadorna är svåra, men läkarna har gjort sitt yttersta för att rädda henne, och de har lyckats. 

Men utseendet var inte den enda smällen som skulle slå Courtney. Kort efter uppvaknandet får hon veta att mannen slängt ut henne och lämnat dottern. Helt plötsligt har Courtney inget hem och höga sjukvårdsräkningar. 

”Jag gick från att vara den där söta tjejen som var nygift och hade livet i balans, till att knappt kunna klä på mig själv och lära mig saker på nytt”, säger mamman till Barcroft TV

Utan hem och utan inkomst med med en hög av räkningar stod mamman och femåriga dottern ensamma, det var då som kommunens invånare gjorde något som fick Courtney att tro på godhet igen. 

Tillsammans gick folket ihop och byggde ett hus till Courtney och hennes flicka för pengar de samlade ihop och donerade. Detta gav Courtney en språngbräda tillbaka till livet. Idag, ett år senare, lever hon och dottern ett fint liv tillsammans i huset. 
”Jag har fått tillbaka mitt liv. Varje dag pressar jag mig själv för att bli bättre för min dotter”, säger mamman. 

När Courtney slängdes ut brännskadad med en hög av räkningar kändes allt som ett mörker. Men tack var människors godhet kunde hon bygga upp ett liv för henne och dottern igen. Dela gärna för att hylla sådan medmänsklighet.