Kvinnan bryter ihop efter dödsbeskedet – då upptäcks hon av en främling

Det är omöjligt att beskriva känslan av att förlora en närstående, oavsett om det handlar om ens husdjur, en nära vän eller en familjemedlem.

Den här kvinnan fick precis det värsta samtalet i sitt liv. Men mitt i all förödelse, av tårar och ilska, ställde en helt okänd person upp för att finnas där när det behövdes som mest.

Det är en sådan otrolig smärta att förlora en person du älskar. Jag har själv varit i den situationen och det är svårt att veta hur man ska ta sig vidare. 

Den här kvinnan var ute och handlade då hon fick ett samtal. Det var en sjuksköterska som, med nedstämd röst, berätttade något hon trodde hon skulle få höra. ”Hjärtat, din mamma har gått bort”.

Bildkälla: Youtube/Humankind

Kvinnan vid namn Angel visste inte vad hon skulle ta sig till. Hon satte sig ner, mitt i butiken, och tårarna flödade från hennes kinder.

Människorna i butiken fortsatte med sin shopping – alla förutom en.

Bildkälla: Youtube/Humankind

En annan kvinna kom fram till Angel, satte sig ner och kramade om den för henne okända kvinnnan. Hon visste inte vad Angel hade varit med om, men hon såg hur mycket sorg hon gick igenom och vägrade gå därifrån.

Till slut gick de åt två olika håll och några dagar senare efterlyste Angel kvinnan som tagit hand om henne i butiken. Hon skulle ganska snabbt få ett svar.

Bildkälla: Youtube/Humankind

Kvinnan som satt sig ner för att trösta Angel hette Stephanie. De två började prata och på Angels mammas begravning fanns Stephanie på plats.

En lång kram senare hade en ny vänskaps fötts.

Bildkälla: Youtube/Humankind

Jag känner så starkt för hur Angel måste känna sig och att Stephanie valde att hjälpa henne.

En kram i en stund av sorg är värt mer än någonting annat i världen.

Vilken hjälte Stephanie är som valde att hjälpa en annan medmänniska i sorg. Dela gärna artikeln på Facebook för att hylla Stephanies fantastiska gärning.