Kvinnan gifter sig med stora kärleken – månader senare upptäcker hon mörka hemligheten på vinden

Den som gifter sig har förmodligen målat upp en bild av hur framtiden tillsammans med partnern ska se ut, därför är förhoppningarna höga när kärleken är stark. Många gifter sig tidigt för att de känner att det är rätt, men den här berättelsen visar att man bör ge saker tid, det fick i allafall Lisa Buckingham lära sig den hårda vägen. 

2014 träffade Lisa Buckingham mannen Mitchell Sharpe, via en dejtingsida. De kom bra överens och Lisa kände snabbt att Mitch var mannen i hennes liv. 

De flyttade snabbt ihop, och efter några månader bestämde de sig för att gifta sig då det kändes rätt. Mitch hade det tufft ekonomiskt, och därför stod Lisa för bröllopets alla kostnader som landade på cirka 100 000 kronor. Lisa fann sig i det då hon skulle få det stora bröllop hon länge drömt om.

Nottingham Post

90 personer kom till ceremonin och bröllopsfesten var lyckad, det var inte förrän på smekmånaden som Lisa för första gången fick en dålig magkänsla. Mitch sa att han var tvungen att lämna resan för att åka på en jobbintervju, vilket Lisa respekterade. 

Några månader senare när Lisa skulle städa vinden kom den dåliga känslan tillbaka.

Uppe på vinden hittade hon ett vigselbevis mellan hennes man och en annan kvinna. Mitch hade med andra ord redan en fru. 

Förtvivlat insåg Lisa att mannen hon träffat på internet och gift sig med var en bedragare. När hon gjorde en polisanmälan visade det sig att Mitch ingått äktenskap med flera kvinnor och lurat alla på pengar. 
– När jag ser tillbaka på det hela så inser jag att varningsklockorna borde ringt. Men Mitch var så övertygande och jag var förblindad av mina känslor för honom och förväntningarna på vårt bröllop, så jag valde att tro på honom, säger Lisa till brittiska Nottingham Post.

Efter att Lisa gjort sin anmälan kom det fram att Mitch lurat hela 64 kvinnor på deras pengar, och var därmed känd som en skicklig bedragare, det berättar Nottingham Post.

Vem som helst kan utge sig för att vara någon de inte är, speciellt på nätet. Lisa valde att dela med sig av händelsen i media för att varna andra för bedragare, dela gärna för att hjälpa till.