Kvinnan har inte tvättat håret på ett halvår – titta nu på det otroliga resultatet 8 timmar senare

Depression är någonting som är väldigt svårt att förstå om man inte genomgått det själv. Miljontals människor världen över brottas dagligen med depression och den kan i många fall göra det oerhört svårt att leva ett normalt liv. 

För den här frisörskan skulle en vanlig dag bli väldigt speciell. När en kvinna kom in i salongen, som brottats med depression i över ett halvår, och ville ha hjälp skulle dagen få en ytterst oväntad vändning.

Frisörskan Kate hade gått till jobbet som vilken dag som helst. Men som ni säkert förstår vi det här laget skulle dagen ta en oväntad vändning.

Inne i salongen fick hon plötsligt syn på en kvinna som drog ner alla hårprodukter på en speciell hylla. Kate gick fram till henne och frågade om hon behövde hjälp – och det var då hon fick höra kvinnans långa historia. 

Bildkälla: Facebook/LoveWhatReallyMatters

Kvinnan i fråga hade brottats med en svår depression i över sex månader. Hon hade inte ens orkat ta sig upp ur sängen, och därav inte heller tvättat eller borstat håret på lika länge. Hon hade satt upp håret i en tofs, men eftersom hon inte tvättat det på så länge var den lika hård som en sten.

Kate, som delade med sig av hela historien på Facebook, berättar vidare:

”I dag av alla dagar kom hon in och frågade om hon kunde få hjälp med sitt hår och att hon äntligen hade tagit sig upp ur sängen igen. Jag svarade såklart ja, jag brydde mig inte om hur sent jag behövde stanna. Jag ville verkligen att hon skulle blev omhändertagen”, skriver Kate på Facebook.

Bildkälla: Facebook/LoveWhatReallyMatters

Kvinnan berättade flera gånger att Kate bara kunde klippa av allt hår, och att hon inte brydde sig om hur mycket det skulle kosta. Det enda hon ville var att känna igen sig själv igen. Men Kate ville verkligen att det skulle bli bra och att hon skulle känna sig som en frisk människa igen.

Kate satte kvinnan i stolen och började kamma. Åtta och en halv timme senare, fylld av kammande, färgande och klippande, var det som om en ny kvinna satt i stolen framför henne. 

Bildkälla: Facebook/LoveWhatReallyMatters

När Kate hade klippt av den sista strimman hår för att göra frisyren perfekt såg hon någonting otroligt.

Kvinnans ögon glittrade och hennes kinder var rosiga av att få se det vackra resultatet, om inte bara för att äntligen kunna dra sina fingrar genom håret igen. 

Bildkälla: Facebook/LoveWhatReallyMatters

”Jag förändrade en persons liv i dag och det kommer jag aldrig glömma. Om det här någonsin hittar sig tillbaka till henne vill jag säga hur bra, underbar, snäll, kärlekssfull och stark person hon är. Men inte bara det, utan att hon är vacker och förtjänar ingenting än att vara lycklig. Jag är så tacksam över att jag fick hjälpa henne att ta sina första steg”, avslutar Kate.

Bildkälla: Facebook/Kate Langman

Kates fina bemötande, att inte vara fördomsfull utan bara väldigt vänlig, gjorde mig verkligen varm i hjärtat. Resultatet blev så himla vackert och jag håller båda mina tummar för att kvinnan kommer tillbaka på fötterna. Tveka inte på att dela vidare artikeln till någon som bara måste läsa det här!