Kvinnan har tröttnat på sitt gråa och slitna hår – titta nu när hon vänder sig om efter besöket hos frisören

Med åren som går blåser förändringens vindar och för de flesta innebär det grånande hår. Tyvärr är det många som väljer att skjuta på detta uråldriga visdomstecken genom att färga håret. Den här kvinnans fantastiska makeover värmde verkligen mitt hjärta – speciellt när jag såg makens reaktion.

Foto: YouTube

När 41-åriga Kerry Grundhoefer tröttnade på att dölja sitt gråa hår bakom hårfärg tog hon hjälp av kändis-stylisten Christopher Hopkins.

Med transformationen som kom som resultat av beslutet behöver Kerry inte längre oroa sig för dyra behandlingar som sliter på håret, utan kan nu njuta av sin naturligt vackra gråa hårfärg.

Hon berättade direkt till Christopher att hon ville bli kortklippt. Hon ville chocka familj och vänner med en stil som främjade hennes livliga personlighet och kärlek till livet.

Foto: YouTube

Eftersom hon visste att hennes man stödjer henne i vått och torrt fattade hon beslutet att bli helt kortklippt.

Christopher tog fram sin sax och tog i ett stort klipp bort nästan hela hennes hår.

Foto: YouTube

När hon fick se sin nya frisyr blev hon rörd till tårar och utbrast ”jag älskar det, det är fantastiskt”.

Resultatet blev häpnadsväckande. Det korta håret lyfter upp Kerry på ett sätt gör att man verkligen ser att hon är stolt över sitt korta, gråa hår.

När hon kom hem till sin man utbrast han ”det är grymt bra” och gav henne en lång kram, följt av en kyss och sedan fyllde han i ”det är så vackert”.

Klicka på videoklippet nedan för att se förändringen:

Om du tycker att naturligt är vackert, tryck på dela-knappen så att dina vänner också får se hur fin Kerry blev!