Kvinnan hör dova ljud på parkeringen – när hon närmar sig bakluckan hör hon vad det är

Alla som har barn eller känner någon som har barn vet att ingen förälder är perfekt.

Det kan vara otroligt stressigt och ibland så tryter tålamodet, man är ju inte mer än människa.

Det ska bytas, matas, skjutsas, lekas med och allt annat som hör föräldralivet till. Visst kommer det tidpunkter då det hade varit skönt med lite avlastning men går det inte att få så är det bara att kämpa på, dag som natt, vecka ut och vecka in.

De må en av de tyngsta sysslor vi någonsin kommer att stöta på, men också den mest underbara.

En uppgift som nog de flesta föräldrar bävar över är att åka och handla. Man är ofta trött, barnen är skriker och alla är hungriga. Ett nödvändigt ont alla som vill ha mat på bordet måste genomlida.

Dock är det inte alla som verkar klara av denna uppgift.

Tori Castillo är mamma till två barn, en femåring och en tvååring.

Den 25 maj skulle hon åka och handla med sina barn, hon tyckte att hon hade en lösning för att slippa ta med sig barnen in i affären.

Heidi och hennes vän hade handlat klart i samma mataffär som Tori just skulle besöka. De hade precis packat inte sina matvaror i bilen när Heidi hörde ett ljud.

Först tänkte hon strunta i det men någonting gnagde och beslöt sig för att följa ljudet till dess källa. Ljudet blev högre och högre och tillslut insåg hon att det kom från en baklucka, hon hörde då att det var en liten flicka som skrek. Hon skrek efter sin mamma och Heidi hörde att hon grät.

Hon lyckades instruera flickan att lokalisera nödhandtaget, och när den öppnades såg hon att där inte bara låg en utan två flickor.

Heidi tog den ena flickan i sin famn och en annan kvinna som sett vad som händelsen tog den andra och så ringde de polisen.

Ja, du gissade rätt, det var Tori Castillo som inte tyckte att det fanns någon annan lösning än att låsa in sina barn i bakluckan när hon handlade.

Tori åtalades för fyra fall av barnmisshandel, barnen är nu i trygghet medan utredningen mot Tori fortsätter.

Här kan du se ett nyhetsinslag om händelsen:

Tack vare Heidis instinkt är barnen nu i säkert förvar, tryck gärna på delaknappen nedan för att göra fler uppmärksamma på problemen med barn som far illa!