Kvinnan mejlar kundtjänst och klagar på sin man. Men svaret… Genialt!

Denna fru bestämde sig för att skriva ett underfundigt brev till en teknisk support, där hon klagade på makens förvandling. Men hon får ju verkligen svar på tal från kundtjänsten. Jag vet inte om detta har hänt på riktigt eller om det bara är en skröna, men håll med om att detta har sina poänger…

Hej kundtjänsten!

Förra året uppgraderade jag från Pojkvän 5.0 till Make 1.0 och noterade då en tydlig avmattning i det nya programmet. Framför allt försvann blombud- och juvelprogrammen, något som fungerade oklanderligt under Pojkvän 5.0.

Dessutom så avinstallerade Make 1.0 en massa andra värdefulla program såsom Förälskelse 9.9. Vidare har Make 1.0 installerat en del oönskade program som Tipslördag 5.0 och Dagens Dubbel 3.5.

Programmet Samtal 8.0 kan ej längre köras och Storstädning 2.6 kraschar hela systemet. Jag har, utan framgång, försökt att köra Gnäll och Tjat 5.3 för att lösa problemen.

/Desperat
__________________________________________________________

Hej Desperat!

Du bör ha i åtanke att Pojkvän 5.0 är ett underhållningsprogram. Make 1.0 är däremot ett operativsystem. Du kan testa att mata in kommandot C:/JAG TRODDE ATT DU ÄLSKADE MIG från kommandoraden.

Kör även Tårar 6.2. Make 1.0 borde då, automatiskt, köra Skyldig 3.0 och Blommor 7.0. Men se upp, allt för frekvent användning kan resultera i att Make 1.0 övergår till Tjurig tystnad 2.5, Happyhour 7.0 eller Öl 6.1. Öl 6.1 är ett mycket otrevligt program som skapar ”Snarka högt”-ljudfiler.

Akta dig dock för en sak. Installera INTE Svärmor 1.0! Du bör ej heller återinstallera tidigare avinstallerade versioner av Pojkvän. Dessa stöds ej av Make 1.0 och kommer att göra att programmet kraschar totalt.

Som sammanfattning är Make 1.0 ett suveränt program, givet dess begränsade minneskapacitet och att det inte har förmåga att snabbt lära sig nya funktioner. Överväg att köpa tredjepartsprogramvara för att öka prestandan. Vi rekommenderar även att du installerar Matlagning 3.0 och Sexiga Underkläder 5.3.

Lycka till!

/Teknisk support

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.