Kvinnan öppnar mystiska paket i affären – tittar till höger och inser det otänkbara

Att fylla år är alltid speciellt. Inte bara för att en blir ett år äldre, utan att få spendera dagen med nära och kära.

För Kara skulle hennes 34-årsdag spenderas tillsammans med sin pojkvän Dylan, och de två hade planerat att göra en teddybjörn tillsammans

Men när de kom in i affären fick Kara syn på två paket vid kassan – och häpnade av förvåning när hon insåg vad de innehöll.

Den 29:e juni var en speciell dag för Kara. Hennes födelsedag hade alltid firats, och de senaste åren hade hon delat födelsedagsglädjen med sin pojkvän Dylan.

Som de flesta par hade de planerat in någonting speciellt på den stora dagen – och för sin flickväns födelsedag bestämde sig Dylan för att ta med henne till en butik där de kunde göra sina egna teddybjörnar. En symbol för deras kärlek till varandra som kunde stå i deras hem som en påminnelse.

Bildkälla: Youtube/Dylan Brayfield

Men när de kom fram till affären, och skulle gå fram till stationen där de kunde få hjälp med att designa sin alldeles egna teddybjörn ville Dylan istället gå någon annanstans. De gick raka vägen fram till kassan – där kassörskan hade ställt upp två färdigpackade boxar.

De var speciellt utvalda till Kara, och Dylan bad henne öppna den ena.

Bildkälla: Youtube/Dylan Brayfield

I boxen fanns en liten björn som bar en rosa vacker klänning. Kara tyckte den var väldigt söt – och Dylan sa till henne att öppna den andra. Där i låg ännu en björn, men denna gången en björn iförd en smoking.

Dylan bad henne krama björnen – som hade ett förinspelat meddelande till henne. Och när hon hörde vad björnen berättade tittade hon på Dylan – som inte längre stod på sina fötter.

Bildkälla: Youtube/Dylan Brayfield

Dylan hade spelat in ett meddelande till sin älskade flickvän – och skulle nu fria till henne i butiken.

Kara kunde knappt tro sina ögon när Dylan frågade om hon ville gifta sig med honom, men utan att tveka sade hon ja och de två omfamnade varandra.

Bildkälla: Youtube/Dylan Brayfield

I klippet här nedan kan du själv se när Dylan friar till sin Kara – och förhoppningsvis kommer du tycka det är lika gulligt och vackert om jag gör.

Det här var det finaste jag sett på länge. Överväg gärna att dela artikeln vidare om du också gillade Dylans vackra frieri.