Kvinnan råkar tappa förlovningsringen – 2 dagar senare chockas hon av hemlösa mannens ord

Att upptäcka att man tappat sin diamantring värd över 36 000 kronor kan skapa en liten gnutta panik. Tänk er då när en kvinna vid namn Sarah tappade sin förlovningsring i en hemlös mans mugg. När hon upptäckte det två dagar senare skyndade hon sig till platsen där han suttit, för att upptäcka något som chockerade henne. 

Billy Ray Harris var en hemlös man i Kansas som kom att få sitt liv förändrat på grund av en kvinnas misstag. År 2013 levde Billy under en bro, och varje dag var en kamp om överlevnad. När godhjärtade Sarah Darling passerade Billy Ray gav hon sina växelpengar till honom, men märkte inte att hon råkade tappa sin diamantring i hans mugg. 

Sarah traskade vidare och en timme senare märker Billy vad som ligger i hans mugg. Han funderade genast på att sälja ringen för att förbättra sin livssituation, men hans magkänsla sa emot. 

Två dagar senare upptäcker Sarah att hennes förlovningsring är borta. I panik återvänder hon till platsen där hon träffat Billy Ray, men hon förväntar sig inte att han ska plocka upp ringer ur fickan och ge den till henne. 

Sarah blev så rörd och tacksam att hon och hennes man startade en insamling online till Billy Ray, vilket gjorde att han inte är en hemlös man längre.

Goda gärningar lönar sig så småningom. Dela gärna om du blev berörd av att den hemlöse mannen inte sålde ringen trots att han kunde.