Kvinnan ser ut att behöva hjälp nedför trappan – men titta nu när hitlåten går på

Bara för att en blir äldre behöver inte det betyda att inte göra saker man vanligtvis gillar att göra. Det kan den här fantastiska 90-åriga kvinnan intyga. Till en början ser det ut som om hon behöver hjälp ner för trappan. Men kolla nu in vad som händer när dottern sätter på stereon.

När man blir 90 år gammal kan man tro att personen i fråga gärna sitter stilla. Ibland kan stelhet eller dåliga höfter göra det svårare att röra sig. Men vill man fortsätta vara pigg och glad kan man titta på den här 90-åriga kvinnan, som är ett riktigt energiknippe. 

Caption

När hon kommer ut från sin dörr ser det ut som om behöver hjälp ner för trapporna. Men i samma ögonblick som hennes dotter sätter på stereon i bilen tar den äldre kvinnans fötter en oväntad vändning.

Caption

Plötsligt börjar hon dansa och röra sig till musiken som hon var tonåring igen. Hennes glädje är svår att ta på och det syns verkligen att hon älskar att dansa till musiken som gör henne så glad. Till och med så glad att hon ber om att få höra låten igen. Jag ska alltid titta på när den här videon när jag vill få lite extra energi. Det är ju omöjligt att inte bli glad.

Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook för att ge dem lite extra energi av att se när den här kvinnan diggar till musiken!