Kvinnan ska gifta sig med mannen – då avslöjar han sin hemlighet och får henne att brista ut i tårar

Tänk att ha känt någon ända sedan skoltiden, dejtat varandra, blivit tillsammans och påväg att gifta sig utan att veta vem du gifter dig med.

Så blev det för Maggie Earwood som enligt henne själv, upplevde något fantastiskt minuterna innan ceremonin skulle börja, enligt Today.

Maggie, 22, och Caleb Earwood, 21, växte båda upp i Asheville, Norra Carolina. De var vänner på skoltiden och började att dejta varandra sedan två år tillbaka. Senare kom de att bli tillsammans och förstod att de var menade för varandra. Caleb, som jobbar för amerikanska flottan, friade till Maggie och de båda började att planera sitt bröllop.

Posted by Maggie Earwood on Thursday, 11 June 2015

Längtade efter att få gifta sig

Bröllopet skulle bli helt fantastiskt och de båda längtade efter att få säga ”Ja” till varandra.

Men bara några minuter innan ceremonin skulle börja, fick Maggie veta något hon inte visste om Caleb.

Avslöjade ett gemensamt intresse

Caleb ville nämligen tillsammans med sin blivande fru, be till Gud innan han sa ”Ja” till henne. Aldrig någonsin hade Maggie vetat om att Caleb hade samma tro på Gud som henne själv.

De hade tillsammans kommit överens att inte se varandra innan bröllopet skulle börja. Därför ställde sig Caleb bredvid en dörröppning i en trappa och Maggie på andra sidan, lutad mot dörren. Sedan tog de varandras händer.

Maggie brast ut i tårar

Maggie förstod genast att de kände likadant om Guds välsignelse och brast ut i tårar.

”När jag först tog hans hand så skakade han jättemycket. Jag förstod att han var väldigt nervös. Det avslöjades för mig att personen jag skulle gifta mig med kände likadant för Gud”, säger Maggie till Today.

Bilden har spridits som en löpeld

Caleb var lika känslosam som Maggie.

”Vi var påväg att ta vårt första steg i livet tillsammans, och vi ville inte ta det steget utan att det var Guds vilja. Jag bad till Gud för min vackra och intelligenta fru att välsigna mig och den fantastiska familjen som jag skulle gifta mig in i”, säger Caleb till Today.

Den känslosamma bilden på de två tillsammans har spridits över nätet som en löpeld.

I have photographed alot of weddings. This has to be one of the best things i have ever got to see much less…

Posted by Dwayne Schmidt Photography on Saturday, 23 May 2015

Bröllopet genomfördes och i kärlekens tecken sa de ”Ja” till varandra. Under smekmånaden åkte de till Dollywood i Tennessee.

Posted by Maggie Earwood on Monday, 18 July 2016

För Maggie måste det ha varit ett känslosamt avslöjande. Sprid gärna detta vidare för att önska de all lycka till i framtiden!