Kvinnan slängdes ut från poolområdet på grund av sin baddräkt, kan du se varför?

Att bli utslängd från ett ställe på grund av din klädsel eller hur du ser ut skulle vara ganska så förnedrande, särskilt om du inte kan förstå anledningen. Så var det för Tori Jenkins som skulle ta sig ett dopp i poolen, men blev utslängd på grund av sin baddräkt. Problemet var att Tori inte kunde förstå varför, kan du?

Tori Jenkins skulle ta ett dopp i poolen som tillhör lägenhetsområdet där hon bor. Hon hann dock inte mer än in på poolområdet innan personalen bad henne gå därifrån. Det visade sig att några personer klagat på Toris baddräkt. Den var utmanande och hörde inte hemma i en miljö där barn vistas, menade de. 

Såhär såg baddräkten ut: 

Facebook/Tyler Newman

Tori fick också som förslag att täcka sig själv, men då hon tyckte att hela situationen var absurd och kränkande så gick hon hem och berättade allt för sin fästman Tyler. Tyler blev upprörd och gick till hyresgästföreningens kontor för att klaga, men istället för att be om ursäkt så insisterade de på att fota Tori i baddräkten för att visa hur olämplig den är bland barn. 
– När min fästmö svarade att hon mycket väl vet hur hon ser ut, sa de på kontoret att hon aldrig skulle kunna förstå eftersom hon själv inte har barn, skriver fästmannen Tyler på Facebook. 

Kvinnan på kontoret svarade med att en normal baddräkt täcker hela rumpan, och att hennes kurvor kan göra tonårspojkarna vid poolen uppspelta. 

Då Toris fästman tyckte att det hela var ett fall av kränkning och diskriminering valde han att dela med sig av händelsen på Facebook, där han fick medhåll från tiotusentals som valt att dela inlägget. 

Det är bra att lyfta fram orättvisor i ljuset. Sådan här diskriminering ska inte få pågå, dela gärna om du håller med.