Kvinnan upptäcker mannens tatuering – ser vad den föreställer och brister ut i gråt

En av de sakerna jag verkligen kommer ihåg från när jag var liten var hur man frågade chans på personer. Om det inte var över en fnittrig konversation ute på skolgården var det oftast via en liten lapp, där personen i fråga fick kryssa i ”ja” eller ”nej” och ge sitt svar.

Den här mannen hade tänkt i liknande banor när det kom till hans flickvän som han ville överraska.

Det han kom på skulle få henne att häpna totalt – innan tårarna rann nedför hennes kinder. 

Vinny Capaldo-Smith hade varit tillsammans med sin flickvän Brooke en längre tid.

De båda trivdes i varandras sällskap och Vinny, som var tatuerare, hade en dag planerat för Brooke att komma på besök i tatueringsstudion.

Bildkälla: Youtube/Brooke W

Men när hon kom dit insåg hon att han inte skulle visa henne när han tatuerade. Han ville istället att Brooke skulle tatuera honom vilket hon inte sade nej till, och ritade in ett sött litet hjärta på vristen.

Men det var inte därför Vinny hade tagit ner henne till tatueringsstudion. Han hade en baktanke med allting.

Bildkälla: Youtube/Brooke W

Vinny sa att han ville ha en tatuering på låret och drog upp shortsen. Men där under fanns någonting som skulle göra Brooke mållös.

I stället för att hon skulle tatuera in ett motiv, bokstäver eller något annat hade hon bara en uppgift. Att skriva ett kryss.

Bildkälla: Youtube/Brooke W

I hemlighet hade Vinny, något riskabelt, tatuerat in texten ”Vill du gifta dig med mig” tillsammans med en box med två rutor, en för ”ja” och en för ”nej. Samtidigt tog han fram en förlovningsring – och Brooke kunde inte längre hålla tillbaka tårarna.

Men innan de var klara hade hon en uppgift kvar. Att tatuera in sitt svar på sin kärastes lår.

Bildkälla: Facebook/Brooke Wodard

Brooke kryssade i ”ja” och de två ska nu gifta sig. Trots att det må ha varit riskabelt, om hon nu krysssat i nej eller liknande, tycker jag att det var ett väldigt kärleksfullt och vackert sätt att fråga sin käraste om hon vill älska honom i nöd och lust tills döden skiljer dem åt.

I videon nedan kan du själv se när Brooke upptäcker tatueringen – och hennes fina reaktion efteråt.

Jag önskar Vinny och Brooke all lycka till med bröllopet och i livet! Tveka inte på att dela artikeln om du också tycker det här var fint.