Kvinnan vaknar med röda bölder över hela kroppen – nu delas hennes viktiga uppmaning av tusentals

Det var tänkt som en drömsemester med sol, bad och avkoppling.

För Cindi Avila utvecklades dock vistelsen på lyxhotellet på Bahamas till en riktig mardröm – då hon en morgon vaknade upp och gjorde en fruktansvärd upptäckt.

Det var i januari förra året som Cindi Avila från amerikanska Miami, Florida, åkte iväg på semester tillsammans med sin make Mike. 

Destinationen var ett lyxhotell på Bahamas.

Bildkälla: Youtube

Efter några härliga dagar omgiven av turkost vatten och kritvita stränder var det så dags att packa väskorna och börja bege sig hemåt – men när Cindi vaknade upp på semesterns sista dag greps hon genast av panik.

Över hela kroppen hade hon stora, röda bölder som sved och brände med obeskrivlig smärta.

Bildkälla: Youtube

När Cindi sedan drog av sängkläderna kunde hon inte tro sina ögon.

Där, på madrassen, kröp hundratals svarta vägglöss omkring.

Bildkälla: Youtube

Cindi kontaktade hotellet direkt och vände sig sedan till hotellets sjuksköterska – men hon menar att allt de kunde göra var att försöka dämpa smärtan med mediciner och salvor.

Ingenting fungerade dock och flera dagar senare låg hon fortfarande sömnlös om nätterna då hon plågades av betten.

– Det blir mer bedrövligt för varje sekund som går. Jag har på riktigt aldrig känt så mycket smärta i hela mitt liv, sade Cindi Avila några dagar efter betten.

Bildkälla: Youtube

Det dröjde flera veckor innan Cindi blev frisk – och ett år senare fruktar hon fortfarande hotellvistelser på grund av sin skräckupplevelse.

Nu har hon lämnat in en stämningsansökan mot hotellet gällande oaktsamhet i hygieniska arbetsmetoder.

Enligt Miami Herald skriver hotellet i ett uttalande att de erbjudit sig att betala Cindis medicinska kostnader men att hon bara vill ha mer pengar – samtidigt som hotellet säger sig ha strikta protokoll över sin hygienstandard. Å andra sidan har flera tidigare resenärer uppgett att de drabbats av liknande problem när de besökt hotellet, skriver Miami Herald.

Bildkälla: Youtube

Cindi säger att hon med sin stämningsansökan bara vill att hotellet ska få uppleva hennes smärta. Hon uppmanar också hotellet att agera så andra kan skyddas. 

– Ta lärdom av detta och vidta förebyggande åtgärder för att se till så detta inte händer någon annan, säger hon enligt CBS Miami.

Bildkälla: Youtube

Titta på videoklippet om händelsen här:

Ingen ska behöva råka ut för en sån här skräckupplevelse. Tveka inte att dela vidare så fler hotell uppmanas att vara oerhört noggranna med sin hygienstandard!