Kvinnan var nervös över att visa sin kropp på bild – men resultatet får internet att välta

Sociala medier matar oss dagligen med bilder på vältränade och retuscherade kroppar med perfekta kurvor. Därför är det inte konstigt att många blir osäkra på sitt utseende och känner att de inte duger.

Unga Stephanie från Texas skulle fotograferas i vattnet med sin fästman och stora kärlek. Men på grund av att hennes kropp inte passade idealet så var hon extremt nervös inför fotograferingen. Vad hon inte visste var hur starka reaktioner bilderna skulle få.

Romantiska bilder på dig och din kärlek tagna av en professionell fotograf kan vara ovärderliga. Men att ställa sig och posera framför en fotograf när man känner att ens kropp inte duger är lättare sagt än gjort. För Stephanie var det ångestladdat att ta av sig kläderna för att ta sensuella bilder tillsammans med sin fästman.

Osäker på sin kropp

 

Hennes kropp är inte alls lik någon av de som fyller våra Facebook- och Instagramflöden dagligen. Stephanie har inte en liten midja med magrutor, perfekt solbränna, och smala lår med putig rumpa. Stephanies kropp är som många andras, verklig. Hon har celluliter, och hon är vacker, men det visste hon inte själv innan fotograferingen.

Viljan att föreviga kemin och kärleken mellan henne och pojkvännen Arryn var dock så starkt att hon valde att genomföra fotograferingen, om än med stor nervositet. När fotografen Bria Terry publicerade bilderna på sin fotosida chockades Stephanie av de kommentarer som bilderna fick.

Foto: Wolf & Rose Photography

 

Foto: Wolf & Rose Photography

Förvånades över kommentarerna

 

När Stephanie såg att hundratals personer kommenterat och delat bilderna blev hon förvånad.

”Tack för att du visar hur riktiga kvinnor ser ut”, skrev en kvinna.

”Allt jag kan se i den här bilden är leenden och skratt i hans ansikte medan han säger åt henne att sluta tramsa. Hon är så vacker.”

”Det här är min favorit. Man kan se lyckan mellan de båda”, skriver en annan.

 

Foto: Wolf & Rose Photography

Stephanie har nu blivit ansikte (och kropp) utåt för kroppspositivitet. Att visa hur oretuscherade kroppar ser ut är viktiga än någonsin bland dagens vikthets.

Acceptera och älska dig själv så kommer du att leva ett lyckligare liv. Dela gärna dessa bilder med andra så att fler får ta del av det viktiga budskapet.