Kyparen vägrar ta betalt för maten och ger mamman ett brev. Anledningen får mitt hjärta att brista.

Ibland är det lätt att tiden bara rinner iväg. Vi borde stanna upp ibland och tänka över vilka vi älskar i våra liv och hur mycket dessa människor betyder för oss. Det var precis detta som hände Amy Forbes och hennes familj.

Amy Forbes var ute och åt med sina två döttrar på en mexikansk restaurang i Iowa. När de var klara och lämnat betalningen reste de sig för att gå.

01

Då stoppade servitören dem i dörren och gav tillbaka deras pengar. Istället fick de ett handsskrivet brev i handen. När Amy läste vad som stod där i blev hon oerhört berörd.

02

Så här stod det på lappen:

”Njut av er mat i kväll som en gåva från vår familj.

Vi hedrar vår dotter som vi förlorade i hjärncancer för åtta år sedan idag. Mexikansk mat var hennes favorit och hon skulle bli glad av att veta att vi för hennes minne vidare på det här sättet.”

03

Amy vet inte vem som skrivit brevet och bjudit dem på middagen, men hon hoppas att familjen som gjort detta förstår hur mycket det betydde för henne.

– Jag respekterar att de vill vara anonyma, men jag vill att de ska veta hur mycket vi uppskattar detta, och att vi förstår deras budskap att njuta av tiden vi har tillsammans, berättar hon för KCCI.

Jag tycker att vi alla har något att lära oss av detta. Ta hand om varandra och berätta för din familj och dina vänner hur mycket de betyder för dig!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna