Läkarna bad mamman stänga av sonens respirator. 10 år senare lever mirakelpojken mot alla odds.

Vad kan man göra när någon man håller kär svävar mellan liv och död? Man kan bara hoppas att det lutar mer åt den ljusa sidan. Joel och Ginger Millermon har gått igenom en resa som man aldrig kan förbereda sig på. När Ginger fick reda på att hon väntade tvillingpojkar med Joel kunde paret inte vara lyckligare. Pojkarna föddes två månader för tidigt och hamnade i respirator. För en av pojkarna blev tillståndet värre och läkarna sa till föräldrarna att förbereda sig på att han inte skulle överleva. Paret hade hopp och bad för att han skulle överleva kampen mot döden, och nu har deras historia gett människor över hela världen tårar i ögonen.

Joel och Ginger Millermon hade ingen aning om vad för resa som väntade dem när de fick reda på att Ginger väntade tvillingpojkar. Just i den stunden, grät paret av lycka.

Ginger gick in i värkar och födde tvillingpojkarna, Brennan och Jarrott, två månader för tidigt. Pojkarna lades i respirator då deras lungor var underutvecklade på grund av den tidiga födseln. Läkaren upptäckte då att respiratorn som höll den ena pojken vid liv, Jarrott, skadade hans lungor. Läkarna sa då till Joel och Ginger att möjligheten att han skulle överleva var minimal.

– Sjuksköterskan sa: ”Du får inte röra honom.” Hans hjärtrytm var utom kontroll. Han var överstimulerad och då sa sjuksköterskan: ”Säg bara farväl till honom” Jag stod vid hans säng och grät och tänkte att jag aldrig kommer få se honom igen, sa Ginger till CBN.

Youtube
Youtube

Den dagen, började Jarrotts kamp för livet, i sex månader framåt. Läkarna förberedde sig på det värsta då hans tillstånd aldrig förbättrades Joel sa då, när han fick höra läkarna, till Ginger att han inte trodde att Jarrott skulle klara av kampen för livet.

Paret bad för att Jarrott skulle klara sig, och Ginger berättar att det var då det verkligen slog dem att Gud ibland säger nej.
”Ibland är hans plan inte som vi vill att den ska vara”

Youtube
Youtube

Dagen efter denna händelse, fick Jarrott ett dödligt virus och allt såg väldigt mörkt ut. Hans behandling hjälpte inte och läkarna sa då återigen till Joel och Ginger att han inte kommer klara sig.

Läkarna tyckte att den bästa lösningen var att sluta ge Jarrott behandling, och låta honom hamna i koma och somna in lugnt och stilla utan smärta.

Joel och Ginger fortsatte att be trots att läkaren slutade med behandlingen. Jarrott överlevde den natten. Och på morgonen efter när läkaren tog blodprov på honom, var hans värden de mest hälsosamma han någonsin har haft. Trots Jarrotts förbättringar, sa läkarna till Joel och Ginger att inte hoppas på för mycket. Även om Jarrott överlevde, skulle hans liv innefatta mycket hälsoproblem.

Det har nu gått 10 år.

Youtube
Youtube

Idag är Jarrott en hälsosam och glad pojke som älskar sport. Han är ett levande mirakel.

I filmen nedan kan du se hur Jarrott ser ut och lever idag.

Jag blev väldigt berörd av den här historien. Jarrott påminner oss alla om att livet kan vända – om vi aldrig tappar hoppet. Dela den här historien med dina vänner om du också blev berörd.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna