Läkarna chockades när de såg de små, identiska mirakeltrillingarna.

Så länge Amber och Levi varit tillsammans har det unga paret drömt om att bilda familj. Att få någon att ta hand om, någon att älska. När paret äntligen fick sin första dotter var de förstås överlyckliga. Och när de välkomnade sin andra dotter till världen var de lika stolta som första gången. De funderade igenom om de ville ha några fler barn och kom gemensamt fram till att de fick räcka med två döttrar.  Men ödet ville annorlunda… För denna fina familj på fyra personer skulle få sig en rejäl chock när det visade sig att Amber blivit gravid igen. Och när läkarna informerade Amber om att hon dessutom väntade trillingar trodde hon knappt det var sant. Men just när man trodde att denna historia inte kunde bjuda på mer överraskningar, så blev alla minst sagt överrumplade när de insåg att deras tre små änglar hade något ytterst oväntat gemensamt…  

GoFundMed

godunf

Amber och Levi drömde länge om att få bilda familj och så småningom fick två små flickor. De var nöjda så och trodde att de skulle stanna vid två barn. Men det var innan läkarna sa till dem att de kanske borde fixa i ordning ytterligare ett barnrum. Några speciella trillingar var nämligen på väg…

GoFundMed

odden

Till att börja med är ju chansen att få trillingar ganska liten. Amber födde flickorna via kejsarsnitt och alla tre vägde exakt 1,8 kilo. Tjejerna var förvisso lite mindre än medel, men de var alla fullt friska och sprudlande av liv.

I stället var det mamma Amber som fick kämpa för sitt liv. Amber fick hjärtstillestånd i samband med förlossningen och dödförklarades. Men tack vare läkarnas snabba insats lyckades de återuppliva henne. Hon hade även förlorat mycket blod, men genom transfusioner lyckades hon tack och lov återhämta sig, trots att det var väldigt nära att hon inte överlevde.

GoFundMed

gofund

Och när du ser henne hålla sina barn tillsammans med pappa Levi, så förstår man varför hon vägrade ge upp. Hon behövde stanna på den här jorden att vaka över sina tre nya småtjejer!

Men plötsligt, efter tumultet var över, upptäckte familjen och läkarna något ovanligt med spädbarnens ansikten.

Youtube

youtube88

Flickorna såg exakt likadana ut! Amber och Levi hade fått identiska trillingar, både till utseende och vikt. Chansen att få enäggstrillingar är en på 200 miljoner. Snacka om mirakel! Läkarna och familjen trodde knappt sina egna ögon.

Youtube

mirakel1

Medan Amber fortfarande återhämtar sig efter den tuffa förlossningen startade familjens vänner en insamling för att hjälpa familjen. Levi var tvungen att gå ned i arbetstid för att ta hand om det mesta hemma och räkningarna för alla Ambers sjukhusbesök sköt i höjden. Men tack vare ekonomiskt stöd från både vänner och främlingar ser familjens framtid ljus ut.

familj1

Jag blir varm i hjärtat av att se hur alla ställde upp för denna fina familj. Levi, Amber, Lilly, Josey, Norah, Rylan, och Remi har verkligen en spännande tid framför sig. Kolla bara hur söta de är!

Ett stort grattis till trillinglyckan och en stor kram till alla! Dela gärna denna fina historia vidare om du önskar den här speciella familjen all lycka till i framtiden.