Läraren upptäcker att fyrlingarna alltid är hungriga. När hon avslöjar familjens hemlighet? Helt otänkbart.

Det här är en väldigt tragisk historia. Men det är också en historia om hopp, kärlek och fyra väldigt starka systrar. Jag vill dela med mig av detta eftersom det bevisar att vi kan klara vad som helst om vi bara stöttar varandra och tror på oss själva.

Fyrlingarna Bianca, Madison, Tiffany, och Paris Lucci hade ett perfekt liv utåt sett. De växte upp i ett stort hem i Beverly Hills tillsammans med framgångsrika föräldrar. Familjen hade gott om pengar och en pool i trädgården.

Bildkälla

systrar1

Men innanför väggarna höll familjen på att falla isär. Flickorna blev misshandlade av sin pappa. En gång slog han en av döttrarna så illa så att hon bröt armen. Han gav dem mindre mat än resten av familjen och de gick alltid hungriga. Det enda pappan brydde sig om var sina söner.

Första gången skolan upptäckte vad som pågick i hemmet gick flickorna i sjätte klass, och en av dem kom till skolan med ett sår i huvudet. Polisen blev inkopplad, och det var första gången flickorna fick höra talas om fosterhem. Men det skulle dröja ett tag till innan socialtjänsten tag hand om dem.

Bildkälla

systrar2

Eftersom de inte fick tillräckligt med mat av sin pappa började samhället gripa in för att hjälpa dem. Deras mattelärare smög med mat till lektionerna så att flickorna kunde äta sig mätta.

En dag gick deras mamma ut för att köpa presenter åt barnen men kom aldrig tillbaka. Samma kväll kom polisen till huset för att hämta flickorna. Nu började en ny resa i fyrlingarnas liv, de placerades i fosterhem.

– Vissa av fosterföräldrarna älskar barnen som de tar hand om, men andra bryr sig bara om pengarna som de tjänar, berättar en av systrarna.

Bildkälla

systrar3

Systrarna separerades till en början och fick flytta många gånger mellan olika fosterhem. Pappan fortsatte att förstöra för dem, och hotade fosterföräldrarna så att de skulle avsäga sig flickorna. Men trots allt det svåra så höll systrarna ihop och de fick ett otroligt starkt band till varandra.

– Om jag hade varit ensam vet jag inte vad jag hade gjort. Jag hade inte haft någonting. Mina systrar var mitt stora stöd, berättar en av tjejerna.

Bildkälla

systrar4

Trots deras svåra uppväxt är det idag fyra väldigt starka 19-åringar som väljer att gå ut och berätta om sin barndom. När de var yngre fick de höra att de aldrig skulle klara av att ta studenten, eftersom de var ovanligt fosterbarn med trasig uppväxt klarade det. Men de klarade det tillsammans.

Bildkälla

systrar5

Idag är fyrlingarna glada att de blev placerade i fosterhem. Även om de saknar att ha riktiga föräldrar så ser de hoppfullt på framtiden.

– Vi kommer bli framgångsrika och vi kommer aldrig behandla andra människor som vår pappa behandlade oss, berättar systrarna.

Jag rekommenderar alla att se deras gripande berättelse i filmen här nedan. Jag blev tårögd i slutet när jag ser hur starka och kloka de är idag.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna