Läkare hittar stor klump i nyfödd bebis, minuter innan operation sker det oförklarliga

När Casey välkomnade sin nyfödde son Hunter till världen var allt som en dröm – en lycklig sådan.

Men efter bara 2 dagar märkte mamman att någon inte stämde.

Lille Hunter ville inte äta och det lilla han fick i sig kom genast upp i form av kräkningar. 

Läkarna beordrade röntgen och upptäckte något mystiskt när de studerade plåtarna. Man kunde se en klump så stor att den upptog ungefär två tredjedelar av Hunters lille mage.

”De visade oss klumpen när vi var på sjukhuset och du kunde än känna den. Och det var förmodligen den mest hjärtskärande delen av alltihop – att faktiskt kunna ta på den klumpen i magen, klumpen som gjort att han inte kunde äta något”‚ berättar pappan Jake för CBN. 

Klump var direkt livshotande, eftersom Hunter inte kunde äta tillräckligt mycket på grund av den.

Hunter var tvungen att flygas till Denver, Colorado, för omedelbar operation. Allt familjen kunde göra var att hoppas på det bästa.  

Men de skulle bli rejält chockade när läkarna kom ut från operationssalen. 

© CBN

”Jag visste inte vad jag skulle tänka, jag visste inte vad jag skulle säga. Du kan aldrig föreställa dig att ditt barn ska behöva opereras, bara 2 dagar gammal”, säger Casey.

Om operationen lyckades, skulle det ta två till sex månader innan Hunter fick komma hem. Kvällen innan ingreppet, började Casey att mata sin son.  

”Vi var ensamma i rummet och jag matade Hunter. Han fick i sig mycket av flaskan, det verkade som han mådde bra”, förklarade Casey.

Hon ville inte att få upp hoppet, men en magnetröntgen strax före operationen visade att något oförklarligt hade hänt. 

© CBN

”En stund senare kom läkaren ut och hon hade en konstig blick i ögonen, som gjorde mig livrädd. Något har hänt, tänkte jag, och det var förmodligen inte bra”, minns Casey.

Men läkaren kom med ett helt annat besked än vad Casey förväntat sig. 

”Vi fick just gjort en röntgen och jag vet inte vad de sett tidigare, men det finns ingenting där nu”, förklarade läkaren. 

Klumpen, eller var det var som synts på första röntgenbilderna, var borta.

Casey och Jake fick till och med titta på läkarnas journaler för att se att det som fanns i Hunters kropp försvunnit från en dag till nästa.

© CBN

”De kunde inte förklara det och de gjorde inte något riktigt försök att göra det heller. Jag visste bara att han hade blivit botad. Jag vet att högre makter spelade in. Jag minns att jag tittade på Casey och det brast totalt för oss, vi började gråta båda två”, säger Jake.

DELA gärna detta otroliga medicinska underverk med din familj och vänner på Facebook, om du också tror på mirakel!