Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Läkare ville stänga av maskinen och låta honom dö, men hon vägrade. Nu berörs en hel värld av hennes otroliga styrka.

Matt Davis var för några år sedan med om en hemsk motorcykelolycka. Det var så pass illa att läkarna sa till Matts fru, Danielle, att han troligtvis aldrig skulle återfå medvetandet igen. Men Danielle ville inte tro läkarna. Hon ville stanna vid Matts sida och kämpa för hans välmående. De hade nyligen gift sig, och Danielle var fast besluten om att leva upp till löftet ”tills döden skiljer oss åt”. När en läkare rekommenderar att man ska stänga av de livsuppehållande maskiner som håller en nära vän, man, fru eller annan familjemedlem vid liv tänker nog flesta att det är över. Det finns inget hopp längre. Den här historien kommer att inspirera dig till annat – att det alltid finns hopp.

Danielle och Matt hade nyligen gift sig. De var lyckliga och ingenting kunde någonsin komma emellan dem.

Men bara 7 månader efter giftermålet hände det tragiska. Matt krockade med sin motorcykel. Det gick så illa för Matt att läkarna gav honom 10% chans att överhuvudtaget återfå medvetandet.

daniella

Matts pappa var död sedan två år, och hans mamma var alldeles för sjuk för att ta hand om honom. Allt hamnade på Danielle för att hand om honom.

Läkarna förklarade att det skulle bli en tuff resa om hon valde att ta hand om Matt. De förklarade att det skulle bli alldeles för svårt och jobbigt för Danielle, att hon aldrig skulle kunna leva ett lyckligt liv själv. Men hon vägrade lyssna.

daniella2

Till slut vaknade Matt från sin koma. Han hade tappat minnet. Han mindes inte ens Danielle, men det spelade aldrig någon roll för henne. Hon visste vem han var, och hon visste vad de hade lovat varandra.

Steg för steg förklarade Danielle för Matt vad som hade hänt. Vem han var, och vem hon var. Det var ingen lätt period, precis som läkarna förklarat.

Några veckor senare fick Matt äntligen komma hem.

danielle3

Danielle fanns alltid vid Matts sida och hjälpte honom med allt han kunde tänkas behöva. Sakta men säkert blev hans tillstånd bättre.

– När läkarna sa till mig att Danielle var min fru så tänkte jag bara ”wooow”… säger Matt i en intervju med CBS.

Vardagen består numera mestadels av träning. Efter en sådan allvarlig krasch som Matt var med om finns det mycket man måste träna. Matt förlorade stora delar av sin balans, vilket är en viktig pusselbit om han någonsin ska kunna gå igen.

danielle5

I dag är det bättre med Matt än vad man någonsin hade trott. Han har hunnit med att cykla, klättra, simma och mycket, mycket mer. Och allt är tack vare Danielle. Hon lämnade aldrig Matt.

karleken

Det är sådana här historier som ger mig hopp om att en dag hitta den perfekta partnern. En så där man alltid kan lita på, oavsett vad. Kärleken har ingen gräns. Oavsett vad som händer.

Foton: Youtube och Facebook.

Publicerad av Newsner Solsken, gilla gärna: