Läkaren förlöser ovanliga trillingar – stelnar genast till när han ser tredje bebisen

Varje förlossning är ett mirakel men att få föda flera barn samtidigt, det är någonting otroligt. Bara 1 av 67 graviditeter resulterar i tvillingar eller fler barn. Trillingar är mindre sannolikt att få än tvillingar. Bara var 8000 graviditet resulterar i trillingar.

Men den förlossning som du nu kommer få ta del av är mer otrolig än någonting annat du någonsin kommer se.

En kvinna som bär trillingar gör sig redo för förlossning , för bara en bebis men när den andra bebisen kommer ut chockeras hela sjukvårdspersonalen.

Nu sprids den chockerande filmen världen över.

Dr Rodrigo da Rosa Filho fick sig en rejäl shock när det var dags för att förlösa en gravid kvinna. Kvinnan som hade gjort sig förberedd på att föda en liten bebis, fick nu hela världen omskakad efter läkarens oväntade besked.

Kvinnan skulle nämligen föda trillingar och läkarteamet fick plötsligt tänka om helt.

Det som verkade bli en vanlig förlossning blev nu någonting helt otroligt och oväntat.

Två av bebisarna förlöstes, fortfarande kvar tillsammans i fostersäcken. Fostersäcken som fungerar som ett skydd runt barnen i mammans mage var helt intakt när läkarna fick ut barnen i ett kejsarsnitt.

När barnen väl är redo att möta världen, gör läkarna hål på fostersäcken.

Tvillingarna förlöses fortfarande inuti fostersäcken som är intakt. Foto: Facebook

Ovanliga förlossningen skapar rubriker

Men att barn just föds fortfarande inuti fostersäcken är otroligt ovanligt. Det sker bara varje 80.000 födseln. Men det finns också en stor viktig fördel för mamman vid sådana händelser.

Att barnen fortfarande ligger i fostersäcken gör att förlossningen blir lättare då barnen skyddas inuti fostersäcken medan mamman får kryssningar.

Att fostersäcken fortfarande sitter på riskerar inte barnens hälsa utan läkarna kan enkelt göra hål på den.

Dr Filho får ut ena barnet och sedan tvillingarna Joaquim och Adeline, båda vid god hälsa.

Den otroliga förlossningen fångades på bild. Foto: Facebook

Läkarens egna ord om förlossningen: ”Magin med livets kraft”

Joaquim var vaken när han föddes och blev snabbt förlöst från fostersäcken. Men hans syster låg sött sovandes när hon föddes.

Dr Filho spelade in Adeline sovandes i fostersäcken, vilket visar i klippet hur sköterskan mjukt rör vid hennes fötter när hon sover. I klippet kan man även se henne röra sig innanför fostersäcken.

Men efter sju minuter fick även Adeline se världen för första gången.

Efter denna fantastiska upplevelse skrev Dr Filho själv om händelsen på sin Instagram:

”Igår förlöste vi trillingar! Och Joaquim var född utan att vattnet hade gått för mamman. Vi var nöjda. Men sen kom Adeline, hon föddes i fostersäcken och vi stannade plötsligt upp och beundrade henne där, sött sovandes. Vi stannade upp i denna bubbla för sju minuter och observerade hennes beteende som om hon fortfarande var inne i sin mammas mage. Det är magin med livets kraft”.

Wow vilken historia! Du kan se hela klippet från den historiska förlossningen här nedan: