Läkarna missade felet med bebisen – då googlar pappan fram det chockerande svaret

Läkarna hade inte hittat något fel på bebisen Logan, men det gjorde Google. När föräldrarna Jackie och Olin Arnold såg att något inte stämde med deras bebis gjorde pappan en googling som avslöjade Logans ovanliga sjukdom. 

När Jackie och Olin Arnold fick sin efterlängtade son Logan blev de blixtförälskade i sin lilla bebis. Allt skedde utan komplikationer och de fick lämna BB i tid, men ganska snart märkte de att det var något som inte stämde med Logan.  

Förutom Logans annorlunda utseende så slutade han att äta, vilket fick pappa Olin att gör en googling som ledde honom till det chockerande svaret. När han sökte på Logans karaktäristiska symptom fann han flera barn som såg ut att vara identiska Logan. 
– Jag googlade alla symptom jag kunde komma på som stämde på Logan, säger pappa Olin till Fox5.  

Allt tydde på att Logan led av Mowat-Wilson syndrome, så föräldrarna åkte för att ta blodprover, vilka bekräftade att det var det Logan hade. En diagnos så ovanlig att det endast finns 300 registrerade fall i världen som lider av det. 

Att föräldrarna fick svar på vad det var Logan hade gjorde att de kunde anpassa livet på bästa möjliga sätt för honom. De flesta med Mowat-Wilson syndrome kan inte prata, och lider av smärtor stundtals. 

Trots att Logan har speciella behov så är han idag helt nöjd med sitt liv, tack vare att man fick svar på mysteriet med hans symptom. 
– Även fast han inte är verbal så uttrycker han mycket genom sina ögon och ljuden han gör, säger hans pappa till Fox5

Idag är Logan 7 år, han spelar baseball i Acworth’s Horizon League, för barn med speciella behov, vilket han älskar.   

Hör berättelsen med familjens egna ord här:   

Att Logans diagnos ger honom ett udda utseende och smärtor till och från är inget som märks på honom. Han är glad och njuter av livet, en sann inspiration. Dela om du tycker att berättelsen om Logan är insipirerande.