Läkarnas medicin fick pojkens hud att ”smälta”. Då tog mamman saker i egna händer och hittade förklaringen.

Glädjen var stor för familjen när deras lilla son Isaiah kom till världen. Men snart skulle glädjen förvandlas till en mardröm på grund av läkarnas misstag.

När lilla Isaiah Smith från Atlanta, USA, bara var tre månader gammal började han få utslag på sin hud. Läkarna diagnostiserade honom med eksem och skrev ut en typ av steroid mot åkomman.

Pojkens mamma började genast behandla sonen med medicinen men utan framgång. I stället blev sonen sämre. Från att bara ha haft ett utslag på kinden fick han nu i stället utslag över hela kroppen så fort han kom i kontakt med parfymer eller kläder som tvättats med sköljmedel.

Bildkälla

utslag1

Mamman fortsatte dock, enligt läkarnas instruktioner, att behandla den lilla pojken med medicinen. Men Isaiah blev inte bättre, i stället blev han trött, sur och började till och med tappa sitt hår.

”Det här höll på i två månader… Han blev sjuk och slö, men alla läkare jag tog honom till sa bara att det var eksem” berättar hans mamma för American Overlook.

Bildkälla

utslag2

Efter ett besök på sjukhuset, där pojken injicerades med flytande steroider, blev det till sist så illa att hela huden blev röd, blodig och täckt av sår. Mamman berättar hur personer hon mötte trodde att hennes son var brännskadad.

Då bestämde sig mamman för att strunta i läkarnas instruktioner. I stället började hon göra egna undersökningar om vad som kunde vara fel. Och till sist hittade hon förklaringen: pojken tålde inte steroiderna läkarna hade skrivit ut.

Så hon slutade ge honom medicinen och började i stället att behandla sonen med mer naturliga alternativ. Då vände det. Bara tio månader senare var alla utslag borta och Isaiahs hud var frisk igen. Idag är han en glad och frisk liten pojke.

Bildkälla

utslag3

Vilken mardröm det här måste ha varit för både Isaiah och hans föräldrar. Tack och lov tog mamman saken i egna händer och hjälpa sin son, något som läkarna misslyckats kapitalt med. Det var ju till och med deras medicin som var en av orsakerna. Förhoppningsvis får han nu ett långt och friskt liv, helt fritt från utslag.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna