Läraren räddar hemlös elev – när hon ser hemliga videon från klassrummet brister det

Förskollärarinnan Sonya Romero ,från Albequerque i USA, startar sina morgnar på ett lite annorlunda sätt. Hon frågar sina elever om de har ätit, om de behöver kläder och om de har borstat sina tänder.

Hon har verkligen en genuin värme i hjärtat för dessa elever, som bor i ett av stadens fattigare områden, och finns alltid där om de behöver något.

Men det var när hon blev fostermamma till två av hennes hemlösa elever som Talkshow-stjärnan Ellen de Generes fick upp ögonen och bjöd in Sonya till programmet. Men Sonya var nog inte beredd på överraskningen som Ellen förberett. Det här fick såväl Ellen, Sonya, publiken och mig att börja gråta!

Två av Sonyas elever behövde ett boende akut, sedan deras livssituation gjort det omöjligt att bo kvar i hemmet. Sonya öppnade sitt hem för barnen, med tanken att de skulle stanna över helgen. Den helgen blev till en obestämd framtid, då gjorde Sonya slag i saken och blev fostermamma åt sina elever.

Bildkälla: Youtube

Den här historien gick såklart inte obemärkt förbi i USA. En av dem som ville uppmärksamma Sonyas otroliga entusiasm för sina elever var Ellen de Generes.

I programmet visar Ellen upp en video som lärare, elever och personal på förskolan har skickat in för att hylla sin fantastiska lärarinna. När videon är slut gråter alla i hela studion.

Bildkälla: Youtube

Men det var inte slut där. Ellen ville visa sin uppskattning på sitt eget lilla vis. När Ellen drar fram två checkar på 10 000 dollar – en till Sonya och en till förskolan – då brister det för lärarinnan.

Ingen skulle kunna vara värd denna uppskattning mer än Sonya Romero – kolla in videon här under och bli inspirerad av denna hjärtgripande historia.

Det här är verkligen en insats som förtjänas att hyllas. Dela gärna detta med dina vänner, så att alla får se vilken sann hjälte Sonya Romero är!