Lärarinnan blir imponerad av sin elev – då upptäcker hon att han saknar föräldrar

Ibland är det svårt att inte tro på ödet. Vissa saker känns som om de händer av en anledning, vare sig det handlar om en dag, eller två år framåt i tiden.

För den här kvinnan blev just ödet någonting verkligt. Efter att hon och hennes man inte kunnat skaffa barn på grund av hennes hjärtproblem, funderade de på att adoptera ett barn att ge all deras kärlek till. Men kvinnan, som var lärare, skulle inte behöva leta länge. 

Ödet skulle uppenbara sig under en lektion – och ett väldigt speciellt möte skulle förändra livet för alltid.

När du minst anar det kan de mest fantastiska sakerna inträffa. När kvinnan, vid namn Jodi, hade påbörjat en engelskalektion i mellanstadieskolan hon arbetade på hade hon plötstligt fått besök av en ny elev. 

Bildkälla: Skärmdump/THV11

Pojken vid namn Orlando, som ursprungligen var från Mexico, satt i hennes klassrum och jobbade stenhårt för att lära sig språket – vilket Jodi också märkte. Under kvällen berättade hon för sin make Scott om hennes nya bländande elev. Allt hon önskade var att de kunde adoptera en pojke som Orlando.

Dagarna gick och under en lunchrast pratade hon med en av Orlandos bästa kompisar. Han berättade då för Jodi någonting som skulle ändra deras liv för evigt.

Bildkälla: Skärmdump/THV11

Det visade sig att Orlando var föräldralös och bodde i ett fosterhem. Därför letade han också efter en fosterfamilj, vilket blev vändpunkten på allt.

Paret lärde sig mer om Orlando och bestämde sig för att fråga honom om han ville bli en del av deras nya familj vilket han mer än gärna ville. Plötsligt gick han från att vara hennes elev till att vara hennes son.

– Det här är fantastiskt. Hon är kärleksfull, omtänksam och inspirerar mig”, säger Orlando om sin nya mamma till tv-kanalen THV11.

Bildkälla: Skärmdump/THV11

Vilken fantastiskt historia om två liv som blir till ett. Jag blir nästan tårögd över att ha hört deras möten och att de fått den ultimata kärleken, den mellan förälder och barn.

Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook för att påminna dem om att allting händer av en anledning och alltid för det bättre i längden.