Lastbilschauffören David fångas på film när han ingriper efter otäcka olyckan

Lastbilschauffören David Fredericksen är van vid att se farliga situationer på vägen. Men det han såg på motorvägen i Biloxi, Mississippi, kommer förfölja honom för alltid.

Olyckan tog bara ett par sekunder. Sedan stod bilen framför honom i brand.

David hann uppfatta att en bil framför honom plötsligt kom mot honom, i fel riktning på vägen. Sedan förvandlades hela vägen till ett eldhav. 

Bilen hade kraschat in i en lastbil längre fram och stod nu i lågor.

© Youtube

David drog fram brandsläckaren han hade med sig och kastade sig ur sin lastbil. Han sprang mot personbilen och förberedde sig på att få se något riktigt otäckt. Han bad till Gud att han inte skulle behöva se någon brinna till döds.

– Min första tanke var att alla i bilen var döda, berättar han för CBN.com.

© Youtube

Elden spred sig snabbt så han drog genast igång brandsläckaren. Under tiden försökte han se om någon rörde sig i bilen.

Plötsligt stack ett huvud upp i baksätet. Det var ett litet barn.

Bilen var rökfylld och David förstod att han måste få ut de två personerna snabbt. Han drog i dörrarna, men de satt fast. Han kunde nästan känna hur bilen smälte i värmen.

Det sägs att man får extra muskelkrafter i sådana här situationer, och kanske var det också det som hände den här gången. David såg en äldre kvinna och ett barn där inne, och deras panikslagna ansikten gav honom kraft. Han drog i dörren igen så hårt han kunde – och den här gången öppnades den.

© Youtube

Precis när han fått upp dörren kom ytterligare två personer fram till platsen, och de hjälptes åt att dra ut kvinnan och hennes barnbarn. När David kände den lilla flickans armar runt sin hals kände han en otrolig lättnad.

David är tacksam att han var på plats och kunde rädda familjen. Det kan inte beskrivas som något annat än ett mirakel att de överlevde denna olycka.

Olyckan och räddningsinsatsen fångades på Davids bilkamera. Här nedan kan du se filmen, och en intervju med David.

Vilken tur att familjen klarade sig! 

Publicerad av Newsner familj