Liam från Sundsvall försov sig. Då vaknade han av att chefen stod i sovrummet.

Dagens unga kanske ibland behöver en chef med krut i för att inse vad som krävs när det kommer till att passa tider och göra sitt jobb. I vilket fall är 22-årige Liam Pinelakes chef en sådan. Hon accepterar inte att man slarvar med tider – därmed basta. Det fick Liam erfara när han låg och tog igen sig lite för länge i sängen på onsdagsmorgonen.        

22-årige Liam Pinelake jobbar inom äldrevården i Sundsvall. Natten till onsdagen hade han svårt att sova, och morgonens alarm var inte tillräckligt för att väcka honom. Han skulle vara på jobbet klockan sju, men väcktes i stället klockan tio i åtta – av en mycket oväntad gäst.

Den oväntade gästen var alltså Liams chef. Hon åkte hem till Liams lägenhet, knackade och ropade i brevinkastet. Men ingenting hjälpte och hon besökte Liams flickväns jobb där hon fick nycklar till lägenheten. Då klev hon rakt in i 22-åringens sovrum. Det berättar Expressen.
– Hon sa något i stil med att det gäller att gå upp ur sängen i stället för att snooza i fortsättningen. Det är bra krut i min chef och hon accepterar inte att man kommer så sent, berättar Liam, som fick uppleva en stel bilresa med chefen in till jobbet, för Expressen.

På jobbet fick sig kollegorna ett gott skratt – och 22-årige Liam en läxa som han sent ska glömma.
– Jag får försöka att gå och lägga mig tidigare och försöka somna, för jag vågar absolut inte komma för sent igen, säger han.

Nu viker sig tusentals svenskar av skratt åt chefens oväntade drag. Och det är svårt att inte göra det! Hon kanske gick lite för långt, men det är svårt att hålla sig för skratt när man hör att Liam tog det hela med ro.