Lillasystern lyfter mikrofonen och varnar alla – vänder sig om och bjuder på ett magiskt låtval

Att se sina syskon gifta sig med den personen de älskar allra mest måste vara en av de mest spännande händelserna för yngre barn. 

När Savannahs äldre syster Christina skulle gifta sig ville hon därför bjuda på något extra. 

Hennes plan var att skåla med alla gäster – och det skulle bli den bästa skålen som Christina någonsin upplevt. Men först varnade hon gästerna – och sa att de kanske nog ville ta upp sina mobilkameror för detta tillfälle. 

© Youtube

Som tur var gjorde gästerna som hon sa, och någon av dessa bestämde sig sen för att dela med sig av hennes tal till resten av världen. Det är inget annat än briljant! 

Om du kommer ihåg tv-serien ”Fresh Prince i Bel-Air” som visats i svensk tv sedan 90-talet med Will Smith i huvudrollen kommer du känna igen detta. Det är nämligen introlåten till denna som Savannah använder sig av – men hon har bytt ut en viktig detalj: Texten. 

I stället rappar hon om sin barndom och att Christina var enda barnet i familjen tills hon fyllt 16. Det var nämligen då som Savannah kom till världen. 

© Youtube

I låten rappar hon också om hur hennes storasyster varit en fin förebild och hur hon sett upp till henne genom alla år. Hon beskriver också hur ledsen hon var när Christina flyttade hemifrån för att börja studera på högskolan. Det här videoklippet är på engelska, men det är ändå inte svårt att höra hur mycket möda Savannah lagt ner på denna fina text.

© Youtube

Savannah rappar också om hur hon försökt att få sin syster att flytta hem, hur hon träffade sin blivande make i hemstaden två år tidigare och deras villkorslösa kärlek. 

Nu har Christina och hennes make flyttat in bara några minuter från lillasystern och hon är förstås överlycklig. Titta hur duktig hon är! 

Syskonkärlek är så underbart! DELA gärna detta med familj och vänner om du håller med. 

Publicerad av Newsner familj