Linda från ”En annan del av Köping” har förlovat sig – med kärleken Lars-Åke

På måndag börjar äntligen en ny säsong av folkkära tv-programmet ”En annan del av Köping”. En av de som är tillbaka i tv-rutan är glädjespridaren Linda Hammar, som avslöjar att hon träffat en ny kärlek: Lars-Åke. 
– Man behöver mer kärlek i världen, det är så mycket bråk just nu, säger nykära Linda Hammar. 

Tv-programmet ”En annan del av Köping” hade premiär 2007 och gick raka vägen in svenska folkets hjärtan. Sedan dess har det varit en stor efterfrågan på en ny säsong, och på måndag blir det äntligen verklighet. 

I den nya säsongen får vi följa de gamla karaktärera Micke, Mats, Tobbe och Linda Hammar, men också Lindas nyfunne kärlek Lars-Åke, det avslöjar Expressen

Facebook/I en annan del av Köping

Linda var tidigare ihop med en av de övriga karaktärerna i säsong ett: Micke, men nu avslöjar hon att hon är kär på nytt, och dessutom förlovad.
– Man behöver mer kärlek i världen, det är så mycket bråk just nu. Och i ”Big brother” är det bara sex och sex. Här får man se hur verkligheten är, det är inget fusk som i andra såpor, säger hon till TT. 

På måndag får vi äntligen ta del av glädjespridaren Linda och de andra härliga deltagarna i En annan del av Köping. Dela om du också tänker titta.