Linnea, 25, sextrakasserades – nu hyllas hon för sin briljanta hämnd

Trakasserier och näthat är svårt att stoppa helt och hållet, men det finns saker man kan göra för att ta bort nöjet för mobbarna. Handbollsspelaren Linnea Claeson, 25, är en av många tjejer som ofta utsätts för sexuella trakasserier och elaka kommentarer, antingen via internet eller sin mobiltelefon. För henne är hämnd en rätt som bäst serveras kall, därför gjorde hon en klockren kontring när en kille påstod att en tjej inte kunde vara smartare än en man, speciellt inte om hon har stora bröst. 

Handbollsspelaren Linnea Claeson är inte bara känd för sin handbollstalang. Den senaste tiden har hon varit omtalad i media efter att ha startat Instagramkontot @assholesonline, där hon hänger ut män som trakasserar tjejer på nätet eller i telefonen. 

Linnea vet att hon bara är en av många tjejer som ofta råkar ut för ovälkomna sex-sms och nedvärderande kommentarer, därför gör hon allt i sin makt för att höja rösten för många tjejer, vilket hon gör genom att lyfta mobbarna och visa omvärlden deras rätta ansikte.

Facebook/Linnea Claeson

Nyligen fick Linnea ett meddelande från en man som påstod att män alltid kommer att vara smartare än kvinnor, och att en tjej därför aldrig kan vinna. Han skrev bladn annat följande ord:
”En tjej kan aldrig vara smartare, och speciellt inte en tjej med större byst än än hjärna.”

Linnea tog det hela med ro och gjorde det hon tyckte att mannen förtjänade, hon hängde ut honom för alla hans vänner. 
”Du är en väldigt smart man. Hur kunde en stackars liten tjej som jag vinna mot så mycket briljans. Jag undrade varför du hatar kvinnor så mycket så jag tog mig friheten att fråga alla dina 741 vänner på Facebook, och bifogade vad du skrev till mig. Men eftersom du är en så smart man tar jag för givet att du räknade med den risken. Det verkar som att tjejen med den stora bysten just ägde dig.” svarade Linnea enligt Expressen

@assholesonline

Linnea låter mobbarna stå till svars för sina trakasserier genom att hänga ut dem. Detta för att motverka näthat och sextrakasserier. Dela gärna om du tycker att hon gör rätt.