Tonåring går fram till kvinna i rullstol, har ingen aning om att polisen är honom hack i häl

Även om många ungdomar är väluppfostrade och artiga i dagens samhälle är det ganska ofta jag ser barn, tonåringar och även vuxna bete sig förfärligt.

Det kan handla om att tränga sig i kön, inte resa sig för äldre på bussen eller att inte hålla upp dörren när någon kommer bakom. Varje gång blir jag lika upprörd, det är väl inte så svårt eller?

Men tyvärr verkar det som att dagens tekniktäta samhälle får människor att leva genom sina skärmar snarare än i verkligheten. Jag kommer inte bli förvånad om gamnacke blir ett stort problem i framtiden med tanke på att vissa knappt kan titta upp från sina mobiler.

Men ibland förvånas jag, och det finns faktiskt dem som fortfarande tänker på andra och bryr sig om sina medmänniskor.

Posted by Randy Kaden on Wednesday, 23 May 2018

Louis Jordan är som de flesta andra i hans ålder, med en liten skillnad. Han blev för bara några månader uppleva hur det är att vara kändis för en dag.

Jordan hade nämligen fångats på bild när han gjorde någonting utöver det vanliga.

Louis som bor i Houston, Texas, satt på en parkering och väntade på att plocka upp sin mamma från arbetet.

Det var en mycket varm dag och medan han satt där och studerade förbipasserande lade han märket till en kvinna i rullstol, rapporterar amerikanska ABC13.

Kvinnan verkade vänta på bussen men satt rakt i den gassande solen helt utan solskydd. Jason såg hur kvinnan svettades och kände att han ville göra någonting för att hjälpa henne.

Paraply
Flickr

Snabbtänkt som han är kom han på att han hade ett paraply i bakluckan och genast för att hämta det. Han gick fram till kvinnan och erbjöd henne skydd från solen samtidigt som de två började prata.

Det visade sig att den handikappanpassade bussen som skulle hämta henne var försenad och Louis beslöt sig för att vänta med sin nyfunna vän, Michelle. Det slutade med att de två väntade tillsammans i en timme och 45 minuter.

Fångades på bild

När Louis mamma Bernadette slutade jobbet och såg sin son med kvinnan i rullstol plockade hon genast upp kameran. Bilden delades i sociala medier och har sedan dess blivit delat tusentals gånger.

”Jag är en stolt mamma,” sa Bernadette i en intervju.

Varje gång Louis ser Michelle brukar han gå fram till henne och prata en stund.

Louis Jordan shielded an elderly woman from the heat in downtown Houston with an umbrella stashed in his car. His mom…

Posted by Fox 5 DC on Saturday, 26 May 2018

Louis vänlighet är verkligen en värmande påminnelse om att det fortfarande finns omtänksamma människor där ute.

Dela berättelsen med dina vänner på Facebook om du också tycker att det var otroligt fint gjort av Louis!