Maken tar med blommor till avlidna frun varje dag – upptäcker främlingarnas handling och blir knäsvag

Bud Caldwells djupa kärlek till sin fru Betty sträcker sig över årtionden och hålls även levande och stark även efter att hon gått bort.

Hustruns favoritlåt var ”Daisy a Day” och den spelades många gånger under deras 56 år långa äktenskap. Daisy är även det engelska namnet på blomman tusensköna.

Bud brukade försöka överraska sin fru med en bukett tusenskönor så ofta han kunde. Ibland hände det att sjöng sången också.

Men en dag fanns Betty inte länge, hon gick bort 2013. Bud var ensam kvar.

CBS/Youtube

Ändå fanns Betty alltid i Buds tankar, Bud höll henne alltid nära i sitt hjärta.

Som ett sätt att visa sin beundran och kärlek för Betty köpte Bud en minnesbänk, vid Lakeside Park i hans bostad, Fon du Lac, Wisconsin.

På bänken fanns också en liten plakett, med en bild på Betty och lite information om Buds älskade.

CBS/Youtube

Varje dag besökte Bud denna fina minnesbänk, för att hedra och vårda sin frus minne. Ofta satt han bara där, sjungandes på hennes favoritlåt. Han pratade med henne om allt möjligt; om vädret, vad som hade hänt i världen och hur mycket han saknade henne.

Men när snön föll och vinter kom var det svårare för Bud att besöka Bettys minnesgrej. Moder jord gjorde det svårt för honom att träffa sin älskling och sätta hennes favoritblomma vid bänken.

CBS/Youtube

En särskilt snöig dag kunde Bud bara stirra på snöpackade trottoaren från parkeringsplatsen. Det skulle bli svårt att ta sig igenom alla snö för att hälsa på sin fru.

Men två främlingar hade noterat Buds dagliga ritual och bestämde sig för att hjälpa honom, i hemlighet.

Titta på CBS nyhetsberättelse nedan för att se den osjälviska handling som lämnade Bud i tårar.

Det är en berättelse om kärlek, vänlighet och två parkarbetare som kommer att återställa din tro på mänskligheten!

Vilka underbara människor det finns där ute trots allt! Dessa grabbar hade aldrig behövt anstränga sig för att snöröja en enslig väg mitt i en öde park, men när de såg Bud tvekade de inte en sekund på att hjälpa till. 

Vi behöver fler vardagshjältar som Jerrod och Joe – gilla och dela om du håller med!