Makens oväntade svar på de photoshoppade nakenbilderna är helt perfekt

Den här berättelsen är hämtad från verkligheten och är skriven av en fotograf. Hon fick en dag i uppgift att fotografera en medelålders kvinna som ville överraska sin make med lite proffsiga och fina bilder.

Men hon ville också att fotografen skulle redigera bort alla hennes brister och rynkor så att hon, i sina egna ögon, skulle se helt perfekt ut. Självklart gör fotografen som hon blir ombedd.

Men sedan får hon ett mycket speciellt e-mail. Jag måste erkänna att jag fick tårar i ögonen när jag läste det här för e-mailet som hon får innehåller så otroligt mycket visdom och visar verkligen vad äkta kärlek är.

Ikväll vill jag berätta för er om en gång när jag verkligen ställde till det ordentligt. Jag hade precis börjat med underkläders-fotografering och en kvinna som var drygt 40 år hade bokat mig för en fotografering på ett underbart hotell i centrala San Antonio. Hon var en kurvig, vacker kvinna och jag tyckte hon såg ut som en gudinna, men som de flesta kvinnor hade hon ett krav…

Hon kom till mig och såg mig rakt i ögonen och sa ”jag vill att du ska redigera bort alla mina celluliter, alla mina bristningar, allt mitt fett och alla mina rynkor. Ta bara bort allt. För en gång skull vill jag få känna mig underbar.”

Så jag gjorde precis som hon sa. Vi spenderade en och en halv timme tillsammans och gick igenom massor av olika typer av poseringar. Jag gick sedan hem och redigerade bort alla bristningar, celluliter och rynkor. Jag förvandlade henne till ett typexempel på vad alla kvinnor drömmer om att vara.

Julen närmade sig och kvinnan gav sin make ett fantastiskt fint, handgjort, fotoalbum med ungefär 30 av bilderna vi hade tagit. Tre dagar senare fick jag det här e-mailet:

”Hej Victoria,
Jag är (kvinnans namns) make. Jag skriver till dig då jag nyligen fick ett album med bilder som du tagit på min fru. Jag vill inte att du ska tro att jag på något sätt är arg på dig… men jag har några tankar jag skulle vilja dela med dig.

Jag har varit tillsammans med min fru sedan vi var 18 år gamla och vi har två underbara barn tillsammans. Vi har gått igenom både tuffa och goda tider tillsammans genom åren och jag tror… eller ja, jag VET att min fru tog de här bilderna för att sätta lite ”krydda” på vårt samliv. Hon brukar ibland säga att hon inte tror jag tycker hon är attraktiv och att hon inte skulle bli arg om jag skulle hitta någon yngre.

När jag öppna albumet hon gett till mig sjönk mitt hjärta som en sten. De här bilderna… även om de är vackra och du helt uppenbart är en skicklig fotograf… så föreställer de inte min fru. Du fick alla hennes ”brister” att försvinna. Och även om jag är övertygad om att det är precis vad hon bad om så tog det bort allting som utgjort vårt liv tillsammans.

När du tog bort hennes bristningar tog du bort bevisen på att mina barn finns till. När du tog bort hennes rynkor tog du samtidigt bort två decennier av skratt och bekymmer. När du tog bort hennes celluliter tog du bort hennes kärlek till bakning och alla goda saker vi ätit genom åren.

Jag säger inte allt det här för att få dig att må dåligt, du gör bara ditt jobb och det förstår jag. Jag skriver faktiskt för att tacka dig. Att se de här bilderna har fått mig att inse att jag alltför sällan berättar för min fru hur mycket jag älskar henne och beundrar henne för den hon är. Hon får höra det så sällan att hon verkligen trodde att de här redigerade bilderna var vad jag behövde och hur jag ville att hon skulle se ut. Jag måste skärpa mig och i resten av mitt liv kommer jag att hylla henne för precis den hon är.

Tack för påminnelsen.”

Mina damer, jag kan redigera nästan vilka bilder som helst. Men jag vill uppmuntra er att tänka efter två gånger på hur mycket retuschering vi verkligen gör. Våra älskade uppskattar och beundrar oss precis som vi är. Det här e-mailet är 100 % äkta och jag grät som ett litet barn av skuld de kommande sex månaderna varje gång jag läste det. Jag vill uppmuntra er alla att älska er själva för precis de ni är.

Och förresten, om ni inte har någon som säger till er hur vackra ni är just ikväll… NI ÄR SÅ OTROLIGT VACKRA!!!!

Tonight I want to tell you ladies about a time I messed up really badly. It was back when I first started boudoir, and…

Posted by Victoria Caroline Boudoir on den 12 oktober 2015

Jag har ingenting att tillägga till hennes ord, det är bara så otroligt sant!

Var den du är och älska dig själv precis som du är. Dela det här vidare så att alla kan få läsa den här otroligt fina historien 🙂